/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -6
    Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 1. Başkanı olarak yazacak tarih kitapları. Halkla beraber darbeyi alt etmiş lider olarak yazacak.
    ···
    1. 1.
      +2
      Yüce halkımız darbeyi alt etti peki Erdoğan ne yaptı fetöyü halkla birlikte denize mi döktü de halkla beraber püskürttü diye yazılsın telefondan görüntülü konuşma yapmak dışında ne yaptı
      ···
    2. 2.
      -3
      Kaçabilecekken Kaçmadı. Halkı sokaklara davet etti. Tek başına çıkıp savaşacak hali yoktu ya. Sana göre daha ne yapmalıydı?
      ···
      1. 1.
        0
        Hagibtir tak

        https://youtu.be/6bKosM13ULw
        ···
      2. 2.
        -2
        Konuyla pek bir ilgisi yok. Verecek cevap olmayınca tabii.
        ···
    3. 3.
      0
      Tek başına savaşsın mı dedim halkın içine girip onlarla çarpıştı mı milleti sokaklara çağırmak işin kolay vatandaşlar ülkeleri için öldü rte de vatandaşı ya da ülkesi için ölür müydü
      ···
    4. 4.
      0
      Havalimanına inip halkın arasına karışan kimdi? O kalabalıkta kötü niyetli biri çok rahat öldürebilirdi Tayyip Erdoğan'ı. Rte eğer ölümü göze almasaydı çok rahat kaçabilirdi o gece. Amaçları zaten Rte yi öldürmekti. Anlacağın kendi ağzından söyleyeyim Rte nin; "ben vatan topraklarında ölmek varken, gavur memlekette esir hayatı yaşayamam." Şu gerçeği de atlamayalım. Türkiye Cumhuriyeti nin Cumhurbaşkanı nın çıkıp taşla sopayla savaşmasını beklemekte saçma. Millet o gece hem vatanını hem başkannı korudu.
      ···
    5. 5.
      0
      Ölümü göze almış rte kime söylesen kıçıyla güler buna fetö rte yi öldürmek istemiş amaçları oymuş bak sen şu işe ya yıllardır kardeş kardeş yürüyorlardı birlikte nasıl da sahip çıkıyorlardı Fetullah Gülen e ne istese veriyorlardı madem o zaman yakınındayken bitirseymiş fetö rte nin işini ne gerek vardı bu kadar uğraşmaya yoksa konu ülkeyi paylaşmaya gelince kavga mı ettiler de bu hallere geldi iki kardeş buna cevap ver
      ···
    6. 6.
      0
      Ulan fethullah ın bütün başbakanlarla fotoğrafları var. Hep içimizdeydi zaten. Tayyip Erdoğan çıkardı gerçek yüzünü en azından. Ülkeyi paylaşmamışmış bu ne saçmalık.? Aralarında bir sorun yokken niye öldürmek istesin ki? Gerçek yüzü ortaya çıktı. Ters düştü. Darbeyle indirip öldürmek istedi. Hakan Fidan ın kck ile ilgili ifadeye çağrılması doğrultusunda her şey anlaşıldı. Bunlar uzun konular.
      ···
    7. 7.
      0
      Ulan hoca efendi diyen o değil miydi ne istedin de vermedik diyen o değil miydi soysuz en büyük fetöcü kendisiyken kendi fikirleriyle çelişen herkesi Pensilvanya ile bağdaştıran o değil mi bunların olmasına sebep olan o değil mi ne aldanan ne aldatan olduk derken in yandan da kandırıldık diyen o değil mi kandırıldığını kabul ediyorsa 15 temmuz gecesi ölen insanlarımızın kanı onun da ellerinde değil mi
      ···
    8. 8.
      0
      Değil kardeşim. O insanlar vatanını savunmak için şehit oldu. Tayyip Erdoğan da başkomutan olarak vatanı savunma emrini verdi. Çanakkale Cephesinde Arıburnu Kuvvetleri Komutanının verdiği emri hiç okudun mu ya da hiç duydun mu? Böyle saçmalık olabilir mi? O zaman o emri veren komutana büyük lider derken, bugünküne neden eline şehitlerin kanı bulaşmış diyorsun.?
      ···
    9. 9.
      0
      ULANNN ORRRROOOSSSSPPPUUUU ÇOCUĞU DELLENDiM BAK. 2010 DA FETÖ iÇiN PARA BASMADI MI. KOL KOLA GEZMiYORLAR MIYDI. FETHULLAH GÜLEN HOCAEFENDi DEMiYOR MUYDU. SONRA KANDIRILDIK DEDi. ADAM KANDIRILDI, YÜZLERCE iNSANIN ÖLÜMÜNE SEBEP OLDU, KAHRAMAN iLAN EDiLDi. DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ORDULARINDAN BiRiSi TSK DiYORSUNUZ, MADEM BU KADAR GÜÇLÜ DARBEYi NiYE YAPAMADILAR? TANKI DURDURMUŞLAR UÇAĞI DURDURMUŞLAR. HASgibTiR ORADAN DAL yannan.
      ···
    10. 10.
      0
      Gerizekalı Tsk nın içindeki herkes hain değildi. Yukardakiyle aynı şeyleri yazmışsın. Ona cevap verdim. Sende oku. Evinden veya bankamatik kuyruğundan bu kadar bilgili olman normal. züt herif. Tanklar üzerimize sürüldü, ateş edildi. Ömer Halisdemir gibi kahramanlar ve halk sayesinde kurtuldu ülkemiz. Size ne söylesen boş. inkar etmeye devam edeceksiniz nasılsa. Haketmiyorsunuz bu kahraman halkı siz.
      ···
    11. 11.
      0
      Değil de değil kanıtlar gözü önünde yine de kabul etmeyi yedirmiyor kendine olimpiyatlar para dostlukları hepsi halkın önünde yaşandı ve Arıburnu emrinden bahsetmiş ulan cahil Mustafa Kemal başkomutanlık sıfatını yetkileriyle birlikte Meclisten 3 aylığına aldı kendisini ilan etmedi peki rte naptı
      ···
    12. 12.
      0
      Tayyip Erdoğan Meclisten değil halktan aldı yetkiyi. O zaman M.K. başkomutan mıydı gerizekalı.? Cahil diyene bak. Hem yanlış konuşuyorsun hem saptırıyorsun. Cahil diyorsun da ne dediğimi anlamıyorsun. 3 aylığına başkomutanlığı almasıyla ne alaka benim dediğim? Cevap veremeyip konuyu saptıracaksan hiç konuşmayalım.
      ···
    13. diğerleri 10
   tümünü göster