/i/Para

  1. 1.
    +3 -1
    ben garsonum 22 yaşındayım bütün gün anam gibiliyor eve saat 9.30 gibi varmış oluyorum zaten yemek ye kıyafet değiş duş al falan derken saat oluyor 11. toplasan 1 saat bana kalıyor onda da uyukluyorum tv karşısında sonra yatıyorum.
    geçen youtube da şu twitch yayıncılarının videolarını paylaşan kanallardan bir kaç tanesine denk geldim bakın şimdi.
    https://socialblade.com/y.../UCKnXWkWQhTkDthi5QG1EbLA bu adamın toplam izlenmesi 7 milyon. bir kaç tanıdığı olan arkadaşlarıma sordum, bu nerdeyse 4 bin tl den fazla para demekmiş. benim nerdeyse 2.5 aylık çalışmama eşit. adamın yaptığı oturduğu yerden twitch yayınlarını kaydedip youtube a koymak.
    https://socialblade.com/y.../UCkT4DT7xIyQXkXwm3JBdvkg bu da benzer sistemde iş yapan biri. toplam izlenmesi 25m. adam sadece video yükleyerek bir kaç ay daha kassa araba parası çıkarmış olacak.
    instagramda da bir tanesine denk geldim. böyle klagib sağdan soldan çarpma capsler ingilizce memeler videolar vs paylaşan bir sayfa. 70k takipçisi var. soru sordan bir soruyu yanıtlamış aylık kazancım 2k civarı.
    olm cidden kendimi salak gibi hissediyorum. üniversite okuyorum 2. sınıfım 2-3 seneye mezun olacam ama bu adamlar 3 senede bir araba parası daha çıkaracaklar. hele hele büyük youtuberlara vs hiç girmiyorum. adam ev aldım ama hakettim kardeşim falan muhabbeti yaparken denk geldim bir videoda.
    biz salağız olm süzme salak. youtubeçu veletlerle veya youtuberlarla dalga geçiyoruz ya amk salakları diyoruzz bilmem ne diyoruz heriflerin yerinde olsam gibime bile takmam
    ···
   tümünü göster