/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +13
    Sonunda geldiler ve ben altıma sıçıyordum şimdi kızı tanıtma sırası,
    Kız 1.65 boylarında sarışın ama boya çok belli, kahkülü var topuklu siyah vücudu gayet güzel hafif zayıf bir kızdı. Başta geldi oturdular merhaba dedim merhaba ben (sallamak zorundayım üzgünüm ) Mira dedi. Kız çok tatlıydı amk farklı bi havası vardı. Dedim yok bu beni beğenmicek aq.
    Oturduk ben yerde desenleri olan halı arıyorum izlemek için o derece kasıldım.
    Bunlar muhabbeti açmaya çalışıyor ata ile sevgilisi.
    Bu arada kızlar çok yakın arkadaş 11 yıllık ve ikisi de son sınıf atayla biz 1 yaş büyüğüz. Sınav olmuşlar testi açtı ata çözüyor dedi utangacpic çözemedim şuna bak dedi. Dedim fırsat bu şu soruyu çözmem lazım amk dedim. Baktım soru çok uzun ama yapacam dedim elim titriyor ama yaptım. Anlatsana dediler bende salak salak anlattım. Mira ikidebir gözlerini bana yakdırıp bakıyor beni kesiyor ben de ona bakıyorum arada bakışıyoruz. Kız çok hoşuma gitmişti amk harika bi enerji almıştım. Dersleriniz nasıl dedim bi an
    Konuştular bahsetti biraz konuşmasını inceledim. Büyüleniyordum git gide lan dedim böyle olmaması lazımdı aq.
    Konuştuk ettik sonra kalktık oradan avm ye geçelim dediler. Orada da bi cafeye oturduk kızla yan yana geliyoruz arada konuşyoruz.
    Her ortamda komik tanınan biri olduğum için espirilerimle güldürüyorum ekibi arada. Artık açılmıştım. Bunların 3 ü bi yere gitti bir şey alacaklardı.
    Ata önce geldi dedi ki,
    Mira senden hoşlanmış hem komik hem iyi tam bana göre demiş.
    Çıldırdım bi an yalan söyleme harbi mi lan diye darlıyorum ata yı.
    Bıktı artık inandırdı bi şekilde. Neyse ayrıldık avmden kızları evine bıraktık eve koşa koşa gittik atayla bu iş olacak lan galiba dedik.
    ···
   tümünü göster