/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -1
    Arkadaşlar 7 8 aydır sözlüğe girmiyorum

    Önüncü nesilden beri sözlükteyim yaklaşık 10 11 tane hesabım silindi.

    Burada güzel günler geçirdim has adamlarla tanıştım ve buraya sadece eğlenmek için gelmiştim.bu nedenlede çok arkadaşa ağır küfürler ve binlikler yaptım. Kime hakkım varsa helal olsun sizde edin.

    Bide burayı neden bıraktığımı söylemek istiyorum. Buralarda 2 3 yıl öncesine kadar bile çok kral yazarlar vardı. Yaş ortalaması yine düşüktü genel liseliydi fakat onlardanda eli gibinde olmayan bin yazarlar renk katabiliyodu sözlüğe. Fakat artık 18 yaş üstü zeki bin yazar kalmadı bile. Buraları canlandıracak yazar kalmadı.

    Ve son olarak size gelelim modlar buraya renk katan ne kadar adam varsa sildiniz. Bazı zamanlarda bunu komik bir şey gibi gösterip dalga geçmeye de çalışıyodunuz. Bunu bir kenara bırakalım size 2 çift lafım var.

    Kendi nesliniz zamanında dalga geçilen giblenmeyen aptal yazar olmanızın acısını burdaki kaliteli yazarlardan çıkardınız. kısacası sözlüğü siz bitirdiniz. Sizin dıbınıza koyam.

    Arkadaşlar bende buralardan gidiyorum. Kendinize iyi bakın. Size bi abi tavsiyesi çok takılmayın burda. Kendinizi heba etmeyin. Kendinizi geliştirecek şeyler yapın. Çok nadir de olsa sözlüğe pm lerime bakmak için arada girerim. Mesaj atmaktan çekinmeyin

    NiXE GORUNUMLU NAYK HiÇBiR ZAMAN ÖLMEYECEK



    ALLAHA EMANET OLUN.
    ···
   tümünü göster