/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +28 -11
    sağcılara gazla çalışıyor falan derler ama bu solcular kadar kendi kendine mastürbasyon yapan bir kitle yok. hep aynı söylemler “falancanın hesabı sorulacak” “falancayı yargılayacağız”. daha bir tane söylemlerini gerçekleştirdikleri görülmüş değildir. görülmeyecektir de. güya kenan evren paşa’dan hesap soracaktı bunlar. adam 100 yaşına kadar marmaris’te krallar gibi yaşadı. yav he he diyip geçmek lazım.
    ···
    1. 1.
      0
      Napalım panpa ateşe mi verelim ülkeyi bir siz de mi var vatanseverlik bizde de var.
      ···
    2. 2.
      +9
      Sizde vatanseverlik felan yok kardeşim. Siz ülkede ki olumlu birşeye bile bir kusur bulan adamlarsınız. Eşit davranmazsınız. Sizden biri olmadığı zaman o düşmanınız olur. Lütfen sus be dostum ya cidden bak
      ···
      1. 1.
        +4
        Aynen oyle 6.filoyu kible yapanlar vatansever oluyor.15 yildir feto amerikada yasarken ona biat edenler vatanseverlik oluyor. uretim kaynaklarinin hepsinin satilmasi vatanseverlik oluyor. evet zaten suan dunya lideriyiz normalde ama solcular surekli karalamalar yaptigi icin dunya lideri olamiyoruz haklisin kesinlikle
        ···
    3. 3.
      +2 -5
      Senden mi öğrenicem ben vatanseverliği? Eline Türk bayrağı alıp sallamakla vatanseverlik olmuyor bilginize...
      ···
    4. 4.
      0
      Yav kardeşim mastürbasyon yapan yapar istediği kadar hem de sen de buna karisamazsin hani özgürlük peki ben de şimdi bı genelleme yapsam senin gibi sağcılar insanların özel hayatına karışıyor çocuk sayısından tut yaptığı. mastürbasyona kadar desem olmaz cümle kurarken kendini küçük düşürecek şeyler dememelisin içinde kalmış herhalde önemli kısımdan önce yazmışsın ama bırak içinde kalsın.
      ···
    5. 5.
      +1
      Ulan kendi kendinr laf sokmus yillardan beri iktidarda olan "sağcılar" niye yargilamiyor kenan evreni bana onu söyle
      ···
    6. 6.
      +2
      60 senedir ülkeyi sağcılae yönetiyor ama suçu hala solcularda arıyolar. Çünkü onlar da biliyor ki bu ülkeyi ancak yine solcular kurtarabilir.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster