/i/Tespit

  1. 1.
    +11 -10
    Biz anlatmaya çalışacağız siz bi 300 asır daha anlamamaya çalışacaksınız herhalde. Hdp kendi başına meclise girebiliyor anlayın aq bi önceki seçimde adamlar %13.1 almış, bu seçimde 11'e düşmüş hala Chp soktu diyorlar ya
    ···
    1. 1.
      -2
      O OYLARIN ÇOĞU CHPLiLERDEN ÇIKMA SALAK huur EVLADI BENiM HALAMLARIM CHPLi ONLAR BiLE DiYOR HDP'NiN MECLiSE GiRMESi LAZIM DiYE GERiZEKÂLI. CHPLiLER iSTiYOR HDP'NiN OY ALMASINI. MAKSAT TAYYiP'iN OYLARINI AZALTMAK.
      ···
      1. 1.
        -1
        Sonuçtan vermiş mi hdpye, hdpye oy verince nasıl chpli olunuyor onunda anlamadım hdpye oy verirsen hdpli olursun bu kadar basit aq
        (müthiş bir genelleme böyle devam et)
        ···
      2. 2.
        -1
        Hdp'ye oy verince Tayyip'in oyları düşüyormuş beyler iyi taktik bi daha ki seçimde deneriz
        ···
      3. 3.
        0
        Ee? Bu HDP'nin meclise girmesinin partiyle ilgili olduğu anldıbına mı gelir amk? CHPliler'in amacı Tayyip'in oylarını bölmek dıbına koyayım. Bu yüzden HDP'ye oy veriyorlar. Bir partili olmak o partiyi tutmaktır, o partiye oy vermek değil aq. Yav genellemeyi yapan sensin amk malı.
        ···
      4. 4.
        +1
        Yav boş yapma burda salak huur evladı direkt halamlar diyor diyorum gelmiş bana oyo toktokmoş donoroz diyor. Barajın altında kalan partilerin oylarının AKP'ye gitmesi muhabbeti var. Doğruluğunu bilmiyorum. HDP'ye oy veren CHPliler de bu zihniyetle oy veriyor CHP'ye. Zaten CHP'nin oylarının düşüp, HDP'nin arttığı gözlemlenmiş bir şey gelmiş hâlâ salak salak CHP'yi savunuyor aq salağı.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster