/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    -6
    Biz de biliyoruz her zaman haklı olamayacağımızı aptal huur evladı. Bana küfür etmiyor olman sana küfür etmeyeceğim anldıbını taşımaz huur çocuğu. Üslubuna ve niyetine bakarım birine söveceksem. Ve senin üslubun da niyetin de baştan sakat! Haksız olamayabileceğimi ben de biliyorum lakin haklı olamayabilirim kafasıyla takılmam, her zaman haklıymış kafasıyla takılırım. Haksız olduğumu kanıtlayıncaya kadar da bu böyle devam eder. Haksız olduğumu kanıtlayana da haksız olduğumu kabul ederim bu kadar basit. Bana akıl verecek seviyede değilsin. Kaybol.
    ···
    1. 1.
      +6 -1
      Tamam reyiz hemen kayboluyorum haha
      ♡♡♡
      ···
    2. 2.
      -2
      Aferin adam ol gibmeyeyim zütünü.
      ···
    3. 3.
      +1
      Sana bir şey söyleyeyim raptak nickli şahıs başkalarının yazılarını kopyalayıp üzerine şomdo hokottoğo diye çevirerek yapıştırman haklı olduğunu göstermiyor aptal evladı sadece güzel kıvırdığını gösteriyor ve de kendini sürekli haksız olabilirim yerine direk haklıyım düşüncesiyle hareket edersen gerçekten haksızsan iyice sıçıp sıvarsın en sonda işin içinden çıkamazsın bu yani bir nevi ego
      Fakat haksız olabilirim diye bakarsan sıçarsın ama öbürki düşünce gibi yani sen gibi sıvamazsın hatanı kısa yoldan telafi etmiş olursun
      Şimdi şu yazımıda kopyala sesli harfleri o lara çevir veya yazımı GÜZEL ANALiZ ET zayıf noktaları bul ve küfürle karışık cevap yaz tamam ?
      ···
    4. 4.
      -1
      Ya kes sesini dıbına kodumun kanser huur çocuğu, bu aptal da entrylerime musallat olmuş dıbına kodumun otistiği seni. Ben başkalarının yazılarını kopyalamıyorum huur çocuğu, daha iyisini oluşturup onları kendi silahlarıyla gibiyorum senin gibi beyin özürlü bin kuruları da aynısını kopyalıyorsun diye kuduruyor. Evet, başkalarının yazılarını kopyalayıp üzerine şimdi hakettiği diye çevirerek yapıştırmam haklı olduğumu gösteriyor aptal huur evladı. Kıvırmak mı? Ahahahahahaha gibtir git kıvırmanın ne olduğunu öğren amk aptalı. Küfür etmekle haklılığı nasıl bağdaştırdın lan kafatasını gibtiğim salağı seni. Bana bunu niye anlattın şimdi beynini gibtiğim? Sanki bilmiyoruz, 5 yaşında çocuğa ders mi veriyorsun beyinsiz gavat. Burda sıçıp sıvasan nolur lan inci burası amk inci senin gibi işsiz hayatsız huur çocuklarının mekanı burda rezil olsan kim bilecek dıbına kodumun moronu. En sonunda işin içinden çıkamazsın diyor amk puahahahahahaha. Neyin işin içinden çıkamayacam lan gibik. Ben kendimi sürekli haksız olabilirim yerine direkt haklıyım düşüncesiyle hareket ederim her zaman ve gerçekten haksız olduğum görülmemiştir, ha gerçekten haksız da çıksam iyice sıçıp da sıvamam kendimi haklıymış gibi gösterip haklı çıkarım evlat sen rahat ol.

      dıbını kafasını gibtiğimin aptalı seni burda birbirimize asılsız şeylerle sallıyoruz burda haklılık veya haksızlık kavramı yok beynini gibtiğim. Ben haksız çıksam da sıvamam dıbına kodumun hayatsız huur çocuğu seni kaybol. Senin şurda yaptığın şomdo hokottoğo dediğin gibi mi aptal huur çocuğu. Şomdo şo yozomo do kopyolo soslo horfloro o loro çovor voyo yozomo GOZOL ONOLOZ OT zoyof noktoloro bol vo koforlo koroşok covop yoz tomom? Anasının leşini gibtiğim sen kimsin de ben senin zayıf noktalarını bulayım. gibimde olacak kadar değerli olduğunu mu sandın? iyi züt etmeye kasmışsın ama ben senin züt edebileceğin biri değilim gibiK. Senin gibi böyle züt etmek için zütünü yırtan aptal tiplere aşırı tilt oluyorum amk.
      ···
    5. 5.
      0
      Ananın dıbına portal açayım aynı anda amıyla zütünü birlikte gibeyim huur çocuğu
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster