/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 376.
    +2 -3
    uzun yıllar yaptığım araştırmalar sonucu insanların bu tarz konularda anlamı olmayan davranışlar sergilediğini gözlemledim.

    öpüşmek: bir başkasının ağzına dilinizi sokuyorsunuz ve mukoza ile çevrili canlı hücrelerde dilinizi gezdiriyorsunuz. karşınızdaki insanın dilini yalıyorsunuz ve o da sizin dilinizi yalıyor, özetle birbirinizin dilini yalıyorsunuz. babykissler zaten anlamsızlık ötesi açıklamaya dahi gerek duymuyorum.

    sevişmek: silindirik yapıdaki sadece etten oluşan bir uzvu çeşitli sıvılar salgılayan (burun gibi) belirli bir derinliğe sahip olan sümüklümsü bir boşluğun içine sokup çıkartıyorsunuz. mukozamsı yapılara silindirik bir et parçası girip çıkıyor özetle.

    meme emmek: yağdan oluşan küremsi bir et parçasının ucundaki plastiğimsi yapıyı emiyorsunuz ve ucundan süt de çıkmazken! sadece emiyorsunuz bu kadar.

    önemli datalara eriştiğim bu araştırmam sonucu anladım ki meme takıntısı yukarıda sayılan anlamsız insan türünün anlamsız hobilerinin sonuçlarından ileri geliyor.( Alıntı) bunu okuyun bir şeyiniz kalmaz
    ···
    1. 1.
      +2
      amk çocuğu bu ne
      ···
    2. 2.
      0
      Sadece insanlar bunu yapmaz.

      https://evrimagaci.org/neden-dudaktan-opusuruz-5194
      ···
   tümünü göster