/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    -1
    skyrim güzel bir oyun olabilir ama o geniş haritaya, o çeşitliliği rağmen hikaye tatmin etmiyor. Overrated bir oyundur. Örnek vermek gerekirse Witcher skyrim kadar uzun olmayabilir ama kesinlikle daha sağlam ve epik bir hikayesi vardır.
    ···
    1. 1.
      0
      Pnp kaç yılında çıktığına da bak teknoloji farkı var ve bence skyrim>witcher
      ···
    2. 2.
      0
      dikkat edersen Witcher 3 demedim. Ayrıca kaliteli bir hikaye ve güzel bir oynanış o yıllarda da yapılabiliyordu. Skyrim kesinlikle senaryosunun epikliğiyle tatmin eden bir oyun değil
      Skyrim < Witcher (bkz: skyrim overrated)
      ···
    3. 3.
      0
      Haklı olduğun nokta şu ki main hikaye tatmin etmiyor. Senaryo anlamında değil. Güzel bir kurgusu var. Ama çok kısa.

      Skyrim'ı güzel yapan en temel faktör level sistemi bana kalırsa. Ne kullanırsan neyi daha çok yaparsan o yeteneğin gelişiyor. Gelişen yetenek sana xp veriyor, sen o xp'i skill points yapıp ağaçtan geliştirdiğin şeye verme zorunluluğu tutuyor. Bize sunduğu evren, ırkları özel yapan yetenekler, eski oyunlardan dahi gelen unique silahlar ve daha niceleri... Sunduğu ek paketler gerçekten ayrı güzel ki bana kalırsa Dawnguard ana hikayeden bile güzel. Kesin olarak witcher ile elder scrolls arasında kesin bu diyemem. Kişisel olarak sadece skyrim ı ön planda tutarım ama witcher ın hakkını da yedirmem.
      ···
    4. 4.
      0
      O konuda haklısın. Ama ben burada hikaye için konuştum. O yıllarda da güzel ara sahneler vb kuru yapılabiliyordu. Ve Skyim hikaye konusunda Witcher serisinin çok altında tabii bu benim görüşüm.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster