/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    -3
    olmaz . kimse kusura bakmasın . veya bakın çok da s2mde değil açıkçası .

    Ulan madem güzel şeyler müslümanlık ile olacaksa neden arabistan tecavüzde 1. sırada ?
    Neden bizim çomarlara göre dinsiz olduğu söylenen amerikalılar ve israilliler bilim dalında 1. sırada ?

    Şunu bir düşünün amk bunu anlamamak için gerizekalı olmak gerekir . Yıllardır türk halkını böyle salak şeylerle oyalıyorlar .

    Amerikanın tarih içerisindeki tek duraklama dönemi ne zamandır biliyor musunuz ? ZENCi - BEYAZ AYRIMI YAPTIĞI DÖNEMDiR . TIPKI BiZiM ALEVi - SUNNi KÜRT TÜRK ayrımı yaparak çöküşümüzü hızlandırdığımız dönem gibi .
    1. po rno sitelerinde izlemediğiniz videoları aramaktan vazgeçmediğiniz sürece AMERiKA GiBi UZAY KONUSUNDA LiDER OLAMAYACAĞIZ.

    2. Sokakta etek giyen kızları eleştirmekten vazgeçmediğiniz sürece iSViÇRE GiBi DEMOKRASi VE iNSAN HAKLARINA DEĞER VERiLEN BiR ÜLKE OLAMAYACAĞIZ .

    3. Din konusunu gereğinden fazla büyüttüğünüz sürece , herkesi müslüman , hristiyan , yahudi , ateist yapmaya çalıştığınız sürece iSRAiL GiBi KENDi SAVUNMA SANAYiSiNi ÜRETEBiLEN BiR ÜLKE OLAMAYACAĞIZ.

    Din diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum . Dini tartışmayı da doğru bulmuyorum . Neden bir dine inanmak zorunda tutuluyor insanlarımız ? Başka bir takımı tutmak isteyen bir çocuğu kendi takımını tutmaya zorlamak kadar yanlış birşey bu . Din insanın vicdanıdır . Olaylar karşısında doğru -yanlış diye cevap verebilmesini sağlayan iç histir . Herkesin dini kendine artık dini tartışmamalıyız bu ülkede .

    Çocuklarımız , lise çağındaki gençler tengri biz menen , bir türk dünyaya bedeldir , ben türküm siz hepiniz , türkün düşmanının işi zordur . Gibi boş cesaret ifade eden cümlelerle kandırılıp oyalanıyor . Türk ve müslüman olmayan israil , sen bu gibi cümlelerle kendini oyalarken seni dünya haritasından silme amaçlı bilime değer veriyor . Gün gelecek ki şuan din tartıştığın için dinini yaşayamacaksın . Amaaan ne anlatıyorum beyler . Müslümansınız değil mi allahın izniyle dünyayı fetih edersiniz bu gidişle . bende kurtulurum sayenizde .
    ···
   tümünü göster