/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 201.
    0
    lan ne rezil adamlarsınız ya. biri bu başlığı açmış bilmem kaç tane dal yarak da şuku vermiş. olum eğitilmez bir mahluk musunuz siz? gibe sürülecek akılda mı yok şerefsiz herifler. şu mantığınız yüzünden konu buralara geliyor. eğitimini verelim adam olsunlar demeyin sakın kadını kapatılım yok erkeği bağlayalım yok şöyle yapalım. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürürüm ama siz ondan da anlamazsınız ki!
    ···
    1. 1.
      0
      Aynen kardeşim kadını kapatalım dedim, hatta onu da demekle kalmadım, kadın öğretmenleri idam ettirelim bir daha kadınların eğitim verememesini sağlayalım da dedim.
      Hatta ben direkt kadınları ülkeden atalım, kıyı şeridinde yaşayanlar taş bağlasın denize sallasınlar dedim ama önceki yazdıklarım seni öylesine kızdırmış olacak ki buralara gelememişsin.

      Beynini giberdim ama, yok ki.
      ···
    2. 2.
      0
      ya senin ne önceni bilirim ne sonranı. şimdi ki yazından bahsediyorsan gram mantık bildirmeyen egoistce yazılmış bir yazıdan başka bir şey değil. her şey böyle başlıyor güzel kardeşim benim. hiç iran devriminin tarihini okudun mu? ney nasıl olmuş gördün mü? ne lan bu rezil herif. lisede öğrenciler tek çeşit giyiniyor da şöyle de böyle. öğretmenin dikkati dağılmasın diye mi giyiniyorduk tek çeşit sığır seni. bu mu yani kurabildiğin mantık. ergenin aklı başında değilmiş. bu ergen denen insan evladı fasulye gibi pamukta mı yetişti? insan eli değmedi mi? biri birine bakmasın diye karşıda ki kendi özgürlüğünden feragat edecek öyle mi? nasıl bir mantık lan bu. bu çocukları ailede eğitelim okula gelsin bir de okulda eğitelim sistemimizi buna göre belirleyelim diyeceğine hocalar kapalı giyinsin yok ebenin amı derler adama. ayrıca öğretmenlere kıyafet yönetmenliği de zaten var. yani orada onun dışında bir şey giymiyorlar zaten. ama senin zihniyetin hocanın zütüne bakmaksa her türlü bakarsın kıyafetin önemi yok. belli ki lisede de çok bakmışsın. bizde okul okuduk ama böyle şeyler düşünmedik amk az insan olun ya ahırda mı büyüdünüz. hiç mi ahlak edep veren olmadı? hadi olmadı kendini de mi geliştirmedin? sizden türeyecek nesil ne yapsın?
      ···
      1. 1.
        0
        Ne desem boş sizin gibi andavallara, cidden, klavye aşındırdığıma yazık.
        Umarım bu dünya öyle bir hale gelir ki, eşinle, çocuğunla sokakta gezerken millet gibini taşağını açıp gezer sen de tek kelime edemezsin.
        Çünkü özgürlüklerin bile toplum içinde bazı sınırları vardır.
        Kapalı giyinecek tabii ki de.
        Başını kapatacak, çarşafa girecek demiyorum ki?
        iş yerindesin AMINA KOYDUĞUM iŞ!
        Okul ora, düzgün giyineceksin.
        Dizinin 10cm üstünde etek giymeyeceksin, özgür olacağım diye insanları rahatsız etmeyeceksin.
        Senin özgürlüğün benim özgürlüğümü kısıtlıyorsa artık seninki özgürlük olmaktan çıkıp bana zulüm olmaya başlar.
        Kaç kişiye dedim sayamadım bile son kez de sana diyorum, kimsenin ne gibim giydiği umrumda bile değil, gram gibimde değil yemin ederim.
        Fakat geleceğimiz olan çocukların etkilenebileceği koşullar söz konusuysa, engellenmeli.
        Elbette biliyorum "yönetmenliği" değil de kıyafet yönetmeliğinin olduğunu.
        Ayrıca "öğretmenlerin dikkati dağılmasın" diye değil, diğer öğrencilerin dikkati dağılmasın ve disipline yetişebilelim diye bizler tek tipte giyinirdik.
        Yazmadan önce, yorum yapmadan önce bir düşün "ya ben acaba bu yazdığım şeyleri biliyor muyum?" de kendi kendine ondan sonra o "gönder" butonuna tıkla e mi canım?
        Biz de okula okumaya gittik, okuduk da.
        Gözüm kaymadıkça kimsenin karısının kızının zütüne başına da bakmadım, bu yaştan sonra da bakmam.
        O yaşlarda herkes gibi bunların farkında olamayacak kadar aptal bir ÇOCUKtum.
        Çocuk bak, 14 yaşındaki bir birey çocuktur.
        Nasıl ki 14 yaşında bir KIZ çocuğu penis görmekten uzak tutuluyor, erkek çocuğu da am, züt, meme görmekten uzak tutulmalı ki sapık ruhlu olmasın.
        Asıl sizin gibi züt laleleri yüzünden ortalık bu kadar sapık dolu.
        Belli bir yaşa gelene kadar insanlar bazı şeyleri yaşamamalı ama sizin gibi "yav biz çağdaşız soyunup gibişelim haydiiiii" diyen gevşek huur evlatları yüzünden çocuklar bugün her şeyi görüyor, her şeye maruz kalıyor.
        Siz herkese özgürlük dağıtmakta bu kadar ısrarcı olduğunuz için LGBTI eylemcileri çıkıp taksim'in göbeğinde çırılçıplak soyunup birbirini yalayabiliyor.

        Geç evine istersen dedenle gibiş, umrumda değil.
        Benim göz zevkimi bozmaya, benim özgürlüğümü kısıtlamaya da kimsenin ama kimsenin hakkı yok.

        Ahırda mı büyüdünüz diyor dıbına koyduğumun köylü bini.
        Tümünü Göster
        ···
      2. 2.
        0
        kıyafet yönetmeliğini düzeltmişsin \"pardon fark etmemişim hata benim\" bir şeyler biliyorum tümden cahil değilim demeye çalışıyorsun herhalde. sıkıntı yok. ikinci olarak tek tip niçin giyindiğimizi biliyor olman beni mutlu etti ama sınırlı beyin kotanla ilk entryde doğru ifade edemeyip anlam kargaşası yaratmış olabilirsin bu da sorun değil kendini ifade edemiyor der geçerim. kıyafet yönetmeliği deyince orada ne giyebilecekleri zaten belli senin dediğin gibi bir aşırılık yok ama tabi senin aşırılık algın diz hizasıysa seninin izzeti ikbalini gibeyim o ayrı bir şey. 14 yaşına gelmiş bir insan da oksijenle solunum yapıyorsa eğer neyin doğru neyin yanlış olacağını en azından temel seviyede bilir mesela nedir bu temel seviye kimsenin zütüne başına bakamazsın. bu eğitimi cinsel gelişimin en kritik yaşı olan 3-6 yaş arasında aile vermektedir. ama siz leylekten ileriye gidemediğiniz için \"gözüm kaymadıkça\" diyebiliyorsun. lan puşt göz kayması ne böyle bir sebep mi var? ayrıca yazdıklarımın hepsini de okudum sonra göndere bastım ama senin anlatım gücün yetersiz kaldığı için anlaşamadık. çocukluk dönemine gelinirse sen hadi oğlum amcaya çükünü göster diye dolanırsan çocuğun peşinde o çocuk bunu bir tak bilir kadını da meta olarak algılar sonra senin gibi gavatlar da kapalı giyinsin der ki kime göre neye göre kapalı. sonra hiç alakası olmayan biri doğruyu söyleyince ona geniş der lgbt der der de der. karşıdakinin gibinde olur mu olmaz. niye çünkü gibe sürülcek kadar akla sahip olmadığını bilir muhattap olduğu kişinin. ama kendisine saldırılmasından keyif alır böyle senin yaptığın gibi. çünkü karşısında ki onun için eğlenceden öteye gitmez falan filan.
        ···
    3. 3.
      0
      Senin yazdığın tüm boş kelimeleri okurken çok uykum geldi ya, cidden bak.
      Senin acaba beyninin kotası benim beynimin kotasına denk düşer mi?
      En basitinden "izzetüikbal" demek istiyorum sana.
      Sadece buradan anla ya, senin beyin damarlarından daha dar olan kelime dağarcığın benim kelime dağarcığımı taşır mı?
      Senin hayatında kullandığın harften çok kelime dökmüşümdür ben satırlara, sığıra bak hele.
      Ayrıca yine senin bildiğin kelime kadar kitap okumuş birisi olarak anlatım gücümün de, anlayabilme yetimin de seninkilerden çok daha üst seviyelerde olduğunun bilincindeyim.
      Hayatımı boş geçirmedim, öğretmenlerimden birinden bile cinsel anlamda etkilenmedim.
      Ben bu ülkede etkilenen onlar, yüzler, binler, onbinlercesi için yazdım ki bu da empati yeteneği gerektirir o da ayrıca bir beyin gücü gerektirir ki senin empati yeteneğinin geliştiğinden, hatta gelişmesi için gereken yaşta olduğundan bile şüpheliyim.
      Ben okula gitmiyorum artık yani kısacası, ben bugünümü değil yarınımı, ondan sonraki günümü, kendi evladımı düşünüyorum artık, kendimden geçtim, anlatabiliyor muyum?

      Elbette anlatabiliyorum ama; "Bir insanın anlatabildiği, karşısındakinin anlayabildiği kadardır." bu sebepten bir arpa boyu yol gidemeyeceğiz, hadi selametle.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster