/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3
    Pekâlâ son bir sorum daha var. Bu kitapları şeytanın yazdığına nasıl inanıyorsun? Sonuçta inanç demek netlik demek degildir. inanılan birşey asla bilinemeyecegine göre hata payın var. Ne düşünüyorsun bu dediklerim hakkında?
    ···
    1. 1.
      +1
      Peki satanizm inananlarina me vaad ediyor?
      ···
    2. 2.
      +9 -3
      Millet senin neden inandığını anlamak için koskoca kitabı mı okuyacak salak oç, merak ettiklerinizi anlatıyorum deyip yuvarlak cevap vermek nedir dıbına koduğum uzatma da söyle aq.
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Sen harbi salaksın
        ···
      2. 2.
        +3
        Sen var ya harbi beyinsizsin. Ulan gerizekâlı adamlar bu salağın neden inandığını anlamak için koskoca kitabı mı okuyacak? Mantıklı bir argüman mı bu? Doktorluğu neden seviyorsun diyen birine gel doktor ol mu dersin. Adam hem soruları cevaplıyorum diyor hem de cevaplamıyor amk bi gibtir git.
        ···
    3. 3.
      +6 -1
      Yav salak bu yeminle gerizekâlı, şeytana ruhunu satmış gözünü boyamak için sunduklarından yararlanıyor ama bilmiyor ki ruhu artık şeytanın oldu, sonsuza kadar cehennemde yanacak. Olmayan cennet ve cehennem demiş amk bsg. Aşağı yukarı her dinde ödül-ceza sistemi var zaten aq.
      ···
      1. 1.
        +5
        Yok gardaş bu dıbınakoduğumun liselisi farklı olacam çabasına girip bişeyler yapmaya çalışmış dikkat çekecek aklı sıra akıl fukarası liseli bin
        Bende lisedeyken sınıfta bi kız vardı ateistim diye geziyordu farkli olacak ya kaltak şimdi başını örtmüş
        ···
      2. 2.
        0
        160 sayfa kitabı okumaktan aciz bir adamsın orda bu başlığı açan kardeşimizin demek istediği ben size ağzımdan söylemiyorum siz açın okuyun diye sonra kendisi bir cübbeli Ahmet hoca gibi kendi fikirlerini katmamak için diyor ki satanizmde ruh satma olayı yok gerizekalı herif
        ···
      3. 3.
        0
        Yok olm adam son derece ciddi bence.
        ···
      4. 4.
        0
        Ulan gerizekâlı ben normalde kitap okumayan bir adamım neden gibimsonik bir şey için 160 sayfa kitabı okuyayım? 160 sayfa diyorsun bak paragraf değil gibtir git adamın asabını bozma. Yav söylesin anasını gibtiğim söylesin, merak ediyor millet neye dayanarak şeytanın kitabı olduğunu söylediğini. Kendi fikrini katsın dıbına soktuğum, önemli değil. Hangi fikirle, hangi kafayla bu kitapların şeytanın kitabı olduğu kanısına varıyor? Lan gibtir git, satanizmde ruhunu satmak yokmuş. Ruhunu satmadan şeytandan bir gib alamazsın beyinsiz herif.
        ···
      5. diğerleri 2
    4. 4.
      0
      Dostum şeytana ruhunu satmak ne kadar saçma ne merak ediyorsanız sorun cevaplıyım
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster