/i/Tespit

  1. 1.
    +4 -8
    Atatürkçü olması ama çoğunun ilkelerini bilmemesi?Biz nasıl bir durumdayız ya gençler? ilkeleri bilipte uygulamamanın verdiği hainlik mi yoksa bilmediği ilkelere saygı duyan cahillere mi dönüştük? Yoksa birilerinin dönüştükleri cahillere veya hainlere utanmadan sıkılmadan körü körüne bağlanarakda mı bizde hain oluyoruz? Mehmetçiğimize kurşun sıkan bazı ahmak kürtlerin kurduğu partiye oy veren bir başka bazı ahmak kürtlerle aslında aramızda fark yok!Çünkü sırf gözümüzde hırsız, ahmak(!) olarak iftira atılan insanların daha henüz kanıtlanabilir bir bilgi olmadan sırf onlara hasım olduğumuz için o bazı ahmak kürtlerin partilerine bile oy verdik.

    Ben utanıyorum chpnin halinden. Başkan adayımız bile aptal geçmiş sırf muhalefet olmak için üstün teknolojilere sahip olan aracı aşşağılayarak bigiblete binin diyor.Ve adeta ona oy verdiğimiz için bizi aşşağılıyor bziim zekamızı küçük düşürüyor.Bu bizim halimiz.Şimdi ben başkan adayı olunca 3.havalimanını iptal ettirecem diyor sebep? Bunun tek bir sebebi var ya hainsin ya ahmak. iptal etmezseniz ismini ne koyacaksınız diyor atatürk diye cevap veriyor.Ya yeter be!

    Ona atatürk buna atatürk?Bu ne ya şanlı tarihimizde nice kahramanlar geldi geçti.En zekisi atatürk mü yani? istanbulu ilk kez kuşatan, romayı 2ye bölen, Anadolunun kapılarını açan, Haçlı seferlerini kazanan, Doğunun batının kuzeyin güneyin fatihi,276 kilogramlık bir mermiyi sırtlayan,o kış şartında bebeği sırtında bağlı erzak taşıyan, Plevneyi savunan,Çini 40 kişiyle basan, Kimyanın babası-simyanın babası, mikrobu ilk bulan gibi niice insan var.Bu zeka pırıltılarına ve kahramanlara ne oldu?Bir mühendislik harikası köprü yapıp ismine Mimar Sinan deseler? Avrasya tüneli değilde 2.Abdulhamid HAN deseler? Milli savunma üniversitesi gibi sade değilde Attila milli savunma üniversitesi? Bunlar yapılırken neden bizim canımız yanıyor? Aynı dedeye sahibiz. Aynı kanı taşıyoruz. Söylerken içinizde bir gurur neden olmasın?
    Edit:Tamdıbını okumayıp doğruları gözü zütürmeyen huur çocukları çugu atıp çıkmış.Çokta gibimdeydiniz zaten
    ···
   tümünü göster