/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    -2
    Bu bilgiyi o eşsiz ananı madende giberken öğrendim gibtir git Google kullan anasını kerhanede gibtiğim.
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      Zaten her taku google'dan öğrendiğiniz için bu kadar vasfısız ve yarı-cahilsiniz. Adamlar yukarda cayır cayır izah etmişler hala burda "gıgıl kıllın ınısını gibtiiim" diye inliyor kevaşenin sıçtığı. Maksimum 15 yaşındaki tek gecelik hatalar ile biz uğraşıyoruz burda. Kreş sanki amk yeri.

      Neyse yeğenlerim, bu vasıfsızları ibret alın, alın ki insan denen yaratık ne kadar alçalabiliyor görün.

      Gözlerinizden öpüyorum, bu muallak hariç.
      ···
    2. 2.
      0
      Ananın amından mı öğrenecektik huur evladı, kaynaklara ananın dıbını giberek mi ulaşıyoruz sen yarı değil komple cahilsin vasıfsız bir huur evladısın. Ya bi gibtir git cayır cayır izah etmişler diyor neyi izah etmişler amk, biri diyor yakıtı kadar değerli değil öbürü diyor bor tuzdur len mQ bi gibe yaramaz gelmiş hâlâ burda "zoton hor tako googlo'don oğrondoğonoz oçon bo kodor vosofsoz vo yoro-coholsonoz." diye inliyor huurnun lağıma sıçıp bıraktığı veled-i zina. 26 yaşındayım zevksiz ciks mahsulü peçeteden sekmiş huur evladı seni. Babalarınızın yaptığı hatadan dolayı sizin gibi aptal huur evlatlarıyla biz uğraşıyoruz. Kreş sanki yazanın yaşı maksimum 18 anasını gibtimin oğlu.

      Puahahahahaha entelektüel adama vasıfsız dedi dıbına kodumun liselisi. Ben seni görerek bayağı bir ibret aldım, bir insanın ne kadar beyinden yoksun bir yaşam sürebileceğinin dersini aldım, eyvallah.

      Ananın dıbını gibtim.
      ···
   tümünü göster