1. 1.
    +11 -2
    Şeyleri buraya yazıcam pmplarım.

    -Nesilcilik: Uzun zamandır olan ve sözlük ile yeni tanışan birini sözlükte anancılığa iten en önemli unsurlardandır.

    -Siyaset: parti ve görüşler sözlüğü ayrıştıran önemli unsurlardan biridir. Solcu, sağcı ayrımı sözlükte büyük kavgalara ve ayrılığa sebep olur. Derhal sonlandırılması gereklidir bana göre.

    -Din: Gerek ateistlerin gerekse müslümanların sürekli açtığı saldırgan başlıklar yüzünden çok fazla ayrılık ve kavga olur. Sözlük içindeki ortamı tamamiyle gibip atmış berbat etkenlerden biridir. Bu şekilde saldırgan başlık açan kişiler (dini görüşü farketmeksizin) silik yemelidir.

    Irk: Irk şakalarına karşı değilimdir ancak bunun için "Kara mizah" gibi bir altinci açılmalıdır yoksa sözlük içinde türk-kürt ayrımı devam edecektir.

    Tekrardan söylemekte fayda var:
    inci Sözlük ilk açıldığında gayet iyi bir ortamdı nesilcilik yüzünden her nesilde anancılar vardır. inci sözlük ilk başlarda harika olmasada gayet güzel ve samimi bir ortamdı insanlar aptalmış gibi değil zekalarını mizah için kullanırdı (yani sizin o hep dediğiniz "ekşide zeki gibi takılınır incide ise aptal gibi" lafı tamamiyle saçmalıktan ibarettir.) (bkz: angutyus) (bkz: enlargeyourpenis) (bkz: michael gibkofield) bu sözlük bu yazarlara ev sahipliği yapmıştır. Bir bakın entrylerine, hikayelerine, bilerek aptal gibi mi davranıyorlar yoksa zekalarını tamamiyle mizah için mi kullanıyorlar?
    ···
   tümünü göster