/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    0
    Merhabalar ben yazılım ve yönetim üzerine danışmanlık yapan bir şirkette şef olarak çalışıyorum.26 yaşındayım. Neyse işte her sene bize staj başvuruları gelir ortalaması iyi olan ve inglizce bilenleri alırız.

    3 hafta önce bilkentte endüstri mühendisliği okuyan bir kız staja başladı.Bu kıza bazı küçük işler veriyorum ki azda olsa bişeyler öğrensin diye. Bazen yanıma gelir takıldığı yerleri filan sorar sonra biz bunla biraz muhabbet ettik öğle yemeklerimizi filan beraber yemeye başladık.

    Kız benden çok etkilendi arkadaşlar. Sonuçta iyi gelirim ve arabam var yakışıklıyım. Kızda en fazla 23 yaşındadır.Bir akşam onu evine bırakmayı teklif ettim kabul etti. Kızda çayyolunda oturuyor.O bölegeyi bilen bilir ankaranın en lüks semtlerinden birisi.

    Evine doğru yaklaşırken bu yemek yiyelim acıktım dedi girdik big chefs e yedik bişeyler (Big chefs biraz tuzlu amk). Sonra evine bıraktım sandığınız gibi gibiş olmadı yani..

    Geçen cumartesi bunu aradım ne yapıyorsun müsaitsen buluşalım dedim. Kabul etti sazan gibi * Aldım sürtüğü Bahçeliye zütürdüm orda içki filan içtik daha sonra benim eve gittik...

    Eve girer girmez kızı öpemeye soymaya başladım. Yarım saat filan her tarafını öptüm yaladım .En sonunda da malafatı soktum içine baya bi git gel yaptım. Tahmin ettiğim gibi bakire çıkmadı yelloz. Arka bahçeden girmek istiyorum dedim izin vermedi kevaşe... Bende önden gibmeye devam ettim. Sonra foşur foşur içine boşaldım. inşallah hamile kalmaz. Beraber duşa girdik sonra evine bıraktım bunu.

    Artık eleman alırken hep bilkent gibi paralı okullardan alıcam çok iyi sevişiyorlar. Dün yine seviştim kızla. Sizede tavsiye ederim
    ···
   tümünü göster