/i/İnanç

İnanç
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +1
    Dini bir şeye bilimsel bilgi gibi inanmak temelden yanlıştır. Satanizm dahil. Dini bilgi dediğin şey senin kutsal kitapları okuduğunda çıkardığın sonuçlar topluluğudur üzerine konuşmaya pek de gerek yok. Ayrıca Türkçede saten diye bir kelime yok ve bu 'herkez' gibi basit bir yanlış değil. iyi geceler.
    ···
    1. 1.
      +1
      Türkçe de saten diye bir kelime var. Ama bu konuyla alakası yok. ;)

      Örn: eve saten alçı yaptırdım. ;)

      Bazen hızlı yazarken insanlar farketmeden yanlış harflere basabiliyor, bazen okuduğu gibi yazıyor bazen de özellikle mobil klavyelerde otomatik düzeltmeye maruz kalabiliyor.
      ···
    2. 2.
      -1
      Şa kardeşim sen benden tanım istedin bende yaptım ben her şekilde bilgiye inanırım benim hayat felsefemde bu me olursa olsun bilgi ben bir şeyin sonuna kadar giderim bilgiyi alır özümserim bu benim manifestom gibi bu da benim özelim sen benden tanım istedin yanlış sa yanlış de anlıyım .kaçma burda herkez yazılarımızı okuyo paradan kopamıyon haliba hihihi valla sesli güldüm hacı dediğim gibi sen benim tanımıma bakarmısın benim dünya görüşümle bu işin alakası yok iyi geceler şeytan rahatşık versin 😂🙃
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      ekstradandik benim kasettiğim belliydi. yavaş yazabilir acelemiz yok. Ayrıca hızlı yazmayla alakası olduğunu düşünmüyorum. Kapolyon ego tatminine geldin anladığım kadarıyla tamam dedik alimsin bilgesin sen 10 kere hatim ettin tamam bir şey mi dedik bunlara ben uzatma dedim sadece kaçtığım yok. iyi geceler Şeytan rahatsızlık vermez zaten.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster