/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
https://www.google.com.tr...ESgB#imgrc=GGzFpbIh9_GZGM
  1. 1.
    0
    Bu zıkkım ilaçlar hakkında birkaç bir şey yazmak için uzun süreden sonra buraya geldim.

    Öncelikle buradaki yaş ortalamasının düşüklüğü neticesi ile çoğunuz işi gırgıra şamataya vursanız da depresyona, intihara meyilli gençler, çocuklarsınız.

    intihar düşünceleri zihninizi kuşattığında yapacak en iyi şey aileden destek almak, olmadı bir şeylere, bir müzik aletine, sanata, spora yönelmek. Çoğumuz "ölmek istiyom yeaa" diye karın ağrısı çekerken pgibiyatrlere gidiyoruz, onlar da yasal bir torbacı olduğu için birkaç depresyon testi yaptırıyor, bir şeyler soruyor ve tak! "Antidepresan yazıyorum sana, düzenli kullan, bir dahaki randevuya da kesinlikle gel" der ve beş on dakikada ilacı yazıp sizi odadan gibtir eder. Bunu çoğu kez yaşadım.

    Şimdi siz ne kadar umursasanız da umursamasanız da hastalık derecesinde bir durumunuz yoksa bu antidepresan denen yasal uyuşturuculara çok gerekmedikçe bulaşmayın. Doktor kontrolünde başlamalı ve doktor kontrolünde bırakmanız gerekir bu zıkkımları, leblebi yutar gibi "ay şu an çok mutsuzum bir Lustral içeyim" demek olmaz. Hangi bünyeye ne etki ettiği bilinmez, kumardan başka bir şey değil.

    Uzun lafın kısası güzel insanlarlar; ben kimseye ilaç kullanma diyemem ama bir insan olarak da son çare olmadıkça kullanma derim ve lafımı bitiririm.
    ···
   tümünü göster