/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    -6
    baştan söyleyeyim kimse tarafından gibilmedim adam pasifmiş huur çocukları .

    Beyler geçenlerde daha önce bir arkadaşımın tanıştırdığı bir abinin evine gittim ve adam gerçekten çok elit entelektüel bir adamdı sohbeti iyiydi gerçekten ben beğeniyordum ve adama abi diyordum.

    Eşcinsel olduğunu biliyordum ancak abi dediğimiz adam bize o gözle bakmaz diye düşünmüştüm muhabbeti güzeldi ve benim de kafam çok bozuktu duygusal olarak çok sevdiğim bir kız tarafından yara aldım son zamanlarda ve dertleşecek birine ihtiyacım vardı buna dedim rakı içelim mi diye?

    Tamam dedi işte geçen gün aradı beni gel hazırladım masayı diye rakı alacaktık normalde bende de para vardı bana dedi ben 70lik aldım içemedim hepsini almamıza gerek yok diye tamam dedim adam bizi hem besliyor hem de içiriyor eyvallah 10 numara adam demiştim başlangıçta sonra işte bu yalnız yaşıyor beyler oturma odası hem çalışma odası hem de kanepe var bi tane rakıyı içtik bende de biraz ot vardı ot içtik pipodan sohbet falan gayet güzeldi ulan sonra rakı bitti bende biraz türk sanat müziğine çok kaptırmışım kendimi hızlı hızlı içtim kafam taşak gibi ne yaptığımı bilmiyorum adamın yatağına yatmışım ve uyuya kaldım.

    Ne olduysa uyuduktan sonra oldu. uykumdayken bir şeyler var gibimi gıdıklıyor bir yandan da hoşuma gidiyor ulan diyorum bu ne bi baktım adam çıkarmış gibimi yalıyor ama kafam güzel olduğundan olayları yorumlayamıyorum sağlam kafayla kız sandım bunu gib beni deyip domaldı zütten falan çaktım ama boşalamadım hatta bi an kusasım geldi beyler sonra kendime geldim direkt üstümü başımı giyinip kaçtım evden.

    Beyler çok utanıyorum ve vicdan azabına girmek üzereyim böyle bir şey yaptığım için eşcinsel değilim bunu öğrendim hatta tam olarak sertleşemedim bile ama abi diye hitap ettiğim bir adamın ben derin uykuda sarhoşken böyle yapması şimdi düşününce tiksindiriyor beni ne yapmalıyım ve son zamanlarda çok uyuşturucu madde kullandım beyin olarak git geller yapıyor beynim.
    ···
   tümünü göster