/i/Tespit

  1. 1.
    -2
    kazanamadı.. Neden diye soracak olursanız;
    Yeni yeni silkiniyoruz, abd nin kuklası olmaktan kurtuluyoruz. Her dediğini yapmıyoruz. Ve artık emirlerine boyun eğmiyoruz. Peki Chp gelseydi ne olurdu? siz de ben de çok iyi biliyoruz..
    Sırf hükümete gelebilmek için Hdp li teröristlerle ittifak yapan bir parti. O iktidarda kalmak için amerikanın dediği her şeyi yerine getirirdi. Bizi tekrar amerikan piyonuna çevirirdi. Bunun en büyük kanıtı amerikadan telefon geldi işte fetöyü düzgün istememişler tarzı saçmalaması, hapisteki teröristi ziyaret etmesi vs..
    Dış mihrakların oyunu dediğimizde dalga geçenler, trump'ın attığı twiti iyi okusunlar. Yahut taklu bir rahip için bize yaptıklarını iyi takip etsinler.. Uyanın beyler uyanın! Adamlar bizi uşakları olarak görüyorlardı. Ama artık durum değişti..
    Tayyip erdoğan size meydan okuyoruz dediğinde dalga geçenler politika bilmeyen avanaklardır.. Tayyip erdoğan öyle diyerek sizin piliniz bitti, Korkutma döneminiz ve emir verme süreciniz sona erdi diyor apaçık.
    Ama bazı tatlısu solcuları bunu politika bilmemezlik ve çıldırmışlık olarak görüyorlar.. Doların ilk yükselişinde bende hükümete kızdım harbi harbi kızdım ama şöyle gündemi takip edince anladım ki Gerçekten bizi kuklaları olarak görmek istiyorlar. Ama BAŞARAMAYACAKLAR.
    Bizi dize getiremeyecekler...
    ···
   tümünü göster