/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    Gelin bir şey anlatmak istiyorum size
    Birazdan yazacağım şeyleri kesinlikle kendimi aşağılama amaçlı yazmayacağım bundan emin olabilirsiniz.
    Sadece dışarıdakilerden aldığım geri bildirimlerle ve aynada gördüğüm sıfat üzerinden kendimi şekil olarak tanıtmak istiyorum sizlere.

    Şimdi bir ademoğlu canlandırmanızı istiyorum gözünüzde.Yok ya adem oğlu diyince normal bir insan belirir şimdi gözlerinizin önünde. Adem sıfatına hakaret etmek istemiyorum.Her neyse

    Gözlüklü, esmer,kambur boyunlu ve zayıf bir şekil oluşturun gözünüzün önünde. Durun daha bitmedi, bolca da kıl ekleyin, Aklınıza gelebilecek her yere kıl tüy ilave edebilirsiniz.
    Böyle yaşamaya çalışan bir gencim işte. Bırak karşı cinsi, oksijenli solunum yapan hiç bir varlık yüzünü ekşiterek bakamaz sıfatıma öyle söyleyeyim size.

    Bunca eksi yönüme rağmen iyi diyebileceğim tek bir özelliğim var ki,o da çocukluktan beri okumayı çok sevmem. Bunun getirisi olarak da iyi kötü derdimi anlatabileceğim akıcı bir diksiyona sahibim çok şükür.
    Ha bir de salak salak şeyleri bir araya getirip konuyla ilgili ortamı ısıtacak normal seviyeli esprilerde yapabiliyorum.Bu tarz şemaların kafamda akıcı bir şekilde dolaşmasını da kitap okumaya borçluyum yani.

    Okuyan bir kaç kişi varsa moral verme amaçlı yazmaya başladığım bu yazıya devam edip vaktinizi harcamak istiyorum gençler. Okuyan varsa kendini belli etsin,1-2 kişi de olsa yeter bana
    ···
   tümünü göster