/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +39 -41
    Her taku yiyip tanrının karşısına güzel çıkmanın ne önemi var??

    Edit: bir de şöyle bir şey var onlar kliseye pazar sabahları gidiyorlar. Pazar günü tatil günleri yani. Bizim cuma öğle arasında herkes işini gücünü bırakıp yemek yemeyi bırakıp cumaya yetişmeye çalışıyor yani ben pek mantıklı bulamadım.
    ···
    1. 1.
      +4 -2
      O bahsettiğin her taku bizimkiler de yiyor ama adamlar en azından temizliğe düzene önem veriyor. Hiç bir sebep olmasa bile kutsal mekana girdiği için bile temiz olmak ihtiyacı duyuyor olabilirler. Bu bile yeterli bir saygı gösterisidir.
      ···
    2. 2.
      +5 -1
      Boş yapma sanki bizimkiler çok dürüst çok namuslu insanlar.
      ···
    3. 3.
      +3
      inan o gavur dedikleriniz bizim insanlarimizdan 10 kat daha namuslu, şerefli ve dürüsttür
      ···
      1. 1.
        -1
        Neresi namuslu amk abartmayın
        ···
    4. 4.
      0
      Adam inancına göre günahlarından arınmayı gidiyor zaten. Tamam bize göre inancı mantıksız gelebilir ama o ona inanıyor ve o yüzden temiz gidiyor. Biz de günahlarımızdan arınmak için camiye gidiyoruz. Neden temiz kıyafetlerle, güzel kokular ile gitmeyelim?
      ···
    5. 5.
      0
      Olum allah kendi karşısına çıkıyoruz diye değil insan içine çıkıyoruz diye temiz gitmemizi istiyor bunun kutsal mekanla alakası yokkine
      ···
    6. 6.
      +1
      Senin tanrının anlayışı bile yok her gün gibe gibe geleceksiniz diyor birde hristiyanlara bak tatil gününüzde gelin diyor şimdi y*llah ara*istana
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster