/i/Günlük

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Kalktım birkaç saat önce. Bazlamayı ve inek kokulu peyniri mideme indirdim. Acıktım mı bunu yerim. Aslında, çocukluğumdan beri yediğim bir şey bu, size ne mq. Köylüysem, kendime köylüyüm.
    En azından gibimdeki kanama durdu, kalktığımda durmuştu yani. gibim, son üç aydır hiç kalkmıyor sözlük, hem de hiç... Bir gün zütüme ağda yapmaktan korkuyorum. Hastalığım ilerledikçe hayatım mahvoluyor.
    Neyse, kalktığımdan beri Manga ve Model dinliyorum. Bu, keyfimi yerine getiriyor. Birazdan da Twitter hesabıma, Youtube'a metal songs yazınca çıkan ilk şarkıyı atarım ve insanlar ne kadar kuul olduğumu düşünür. Offf, yine süperim ya! Ehem yok pardon, çok berbat haldeyim yani arkadaşlar. Kimse değerimi bilmiyo. Ailem falan hep bully ağbii. Kuul ve gotiğim. Depresiflik, depresyon ağğbii. Hayat bu beh. Sürekli acı çekiyoruuum, kimse beni anlayamaz. Dünyanın en çok acı çeken insanıyım beeen. :((
    Şimdi gideyim ve biraz daha inek kokulu peynir öğüteyim. Sonra da kardeşime bir iyice çalarım, abazaların beni arzulayacağı şekilde ciksi fotolar paylaşırım sosyal medya hesaplarımda. Abazanların zütümü kaldırması hoşuma gidiyor, keşke yakışıklı olan herkesle gibişebilsem. Bu bana iyi gelecek, evet. Çok iyi, evet. Süper, evet.
    ···
   tümünü göster