/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -3
    Kendini Türk hisseden Türktür isterse anne tarafından Kürt baba tarafından Ermeni olsun gibimde değil bir Türk Milliyetçisi böyle olmalıdır azı da çoğu da zarar
    ···
    1. 1.
      +1
      Türklük kan veya genetik meselesi değildir, Türklük kafa yapısı ile ilgilidir.
      ···
    2. 2.
      +3 -3
      Bu bana dayatmacılık gibi geliyor. Niye zorla türkiyede yaşayan bir kürde kendini türk hissetmelisin, ne mutlu türküm diyene gibi şeyleri aşılayalım ki.
      ···
      1. 1.
        -1
        Bu bilinç sayesinde Ruslar Finlandiyayı işgal edemedi, direndi Finler. Demek ki faydalı bir şey
        ···
      2. 2.
        0
        0
        Kardeș bir kürt, çerkez veya arap neden kendini türk hissetsin Ben bir kürt olarak türkiyeyi seviyorum vatanım olarak görüyorum ama kendimi türk olarak görmüyorum bunun adı cahillik olur korku olur kendimi türk olarak görüyorum diyenlerede fazla inanma onlar sadece toplumdan dıșlanmamak için böyle korkakça davranıyolar.
        ···
      3. 3.
        0
        Bir örnekle tümevarım yapılmaz. Ben miliyetçiliğin dış tehditlere karşı birleştirici gücünü inkar etmiyorum. Ama milliyetçilik insanların sadece bir kısmını birleştirip bölücülük yaratır. Kaldı ki finler güzel direndiler ama sonuna doğru kaybetmeye başlayıp antlaşmaya razı oldular. Sonradan naziler filan da devreye girdi.
        ···
      4. 4.
        0
        olm bak, türk'ün anlamı: türkiye'de yaşayan, burayı vatan bilen kimsedir. Istersen türkçü olma, ama burada doğup büyüdüysen, vatan bildiysen türk sayıldığını da bilmelisin.
        ···
      5. 5.
        0
        Milliyetçilik bölücülüktür diyorsun, halkların kardeşliği deyip pkk destekçiliği yapanlar çok mu birleştirici? Enternasyonalizm diyorsun sanki tüm insanlar birleşebilecek, insan(!) ermeniler seni ermenistanda yaşatmazlar bile, hocalıda hamile kadınların karnını yarıp içindeki bebekleri dışarı çıkarmış bir katil sürüsü. Kabul et, gerçekleşmeyecek bir ütopya, saçmalık tamamen.
        Ayrıca en nihayetinde Ruslar Finlandiyayı diğer sovyet ülkeleri gibi kuklası yapamadı, bugün bile Finler Türklerden çok daha milliyetçi ve vatansever insanlar
        ···
      6. diğerleri 3
    3. 3.
      0
      Ruh hastası
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster