/i/Günlük

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Sıkıcı ve kötü bir gün, gibimde ağrılar var yine. Ailem, birlikte gezmeye gitmeyi öneriyor. Tecavüze uğrayıp ölmemi istiyorlar herhalde. Hep zarar veriyorlar bana mq.
    Zaten, üç sene önce tecavüze uğrayacakken zor kurtulmuştum.
    Sanayi ustası Mehmet Amca ile kurduğum samimiyet sonucu, kendisi zütüme levye sokmaya çalışmıştı. YiĞENiM GEL YAV HiÇ ACIMAYACAK şeklindeki haykırışlarını hiç unutamıyorum... Çığlıkları, sanayinin içinde yankılanıyordu. Çocuktum, değerini bilememiştim Mehmet'imin... Koşarak ve donumu toparlayarak kaçmıştım oradan. Salaklık yapmıştım işte. Başıma tekrar buna benzer bir olay gelirse eğer, fırsatı değerlendireceğim.
    Bu yazıyı yazarken siyah jartiyer takımına bakıyorum. Ne kadar güzel bir takım...
    Acaba, o takımı giyip Mehmet Amca ile olan şansımı mı denesem? Ama bakmaz ki bana artık. Off, Mehmet Amcayı o kadar çok özlüyorum ki... Acısı hâlâ kalbimde duruyor, inek kokulu elleri burnumda tütüyor... O da çok severdi bazlamayı ve inek kokulu peyniri... Seni çok özledim Mehmet'im... Ağzıma inek kokulu peynir versen keşke.
    Amaaan! Salla yaaaa, saçmalıyorum yine ağbii. Hem ben artık sarışın, uzun saçlı ve renkli gözlü erkeklerle sokuşmak istiyorum. Sırf bu yüzden ot süpürgesine dayamışlığım oldu benim, kimse metalci çocuk sevgimi sorgulamasın ağbii. Sarışın erkeklerin saçlarına gibimi dolamak istiyorum. En büyük hayalim, bütün sarışın erkeklerin beni gibmesi. Çok kuullar abii yaa. yannanınızı soluk boruma kadar sokup bronşlarımı patlatsanız keşke.
    ···
   tümünü göster