/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3 -1
    ---
    Gözlerimi açtığımda tanıdık bir hissizliğin içinde buldum kendimi. Korku veya hasret gibi karışık hislerin içerisinde bir yandan da boş bakışlarla etrafı süzüyordum.

    "Yine mi?" Düşüncelerim bana ait olsalar bile çok yabancıydılar.

    "Yine mi buradayım?" Ellerimi kaldırıp belli belirsiz avuçlarıma odaklandım, sağ elimin 2 parmağı ekgibti ve avucumda boylu boyuna bir kegib vardı.
    Kan yada ona benzer birşey görmüyordum. Sol kolum ezilmiş gibi görünüyordu. Değişen renk yansımaları altında ruhsuz bir şekilde duruyordum.

    "Acı hissetmiyor gibi" Etrafımdaki sessizliğe başka bir ses ortak olmuştu. Hızlıca bakışlarımı etrafta gezdirdikten hemen sonra
    ufak bir çabayla seslenmeye çalıştım.

    Sesim çıkmıyordu.

    "Bizi farketti mi dersin? Belki bu sefer dinleyecektir." Gözlerimi kapatıp seslere odaklandım. Hiç birşey hissetmiyordum. Neredeyse hiçbirşey.

    "Hasgibtir" içimden geçirdiğim küfrün hemen ardından kahkahalar işitmeye başladım. Lakin bu küfür duyduğum seslerle alakalı değildi.

    Nefes almıyordum.

    "Konuşamamayışımın sebebi bu olsa gerek" Anca içimden konuşup kendi kendime bulunduğum durumu yorumlasam da bu henüz yok olmadığımın bir kanıtı olmalıydı.

    "Hayır farketmedi" Kalın tok bir ses cevap verdi, gözümde iri bir yapı canlandırıyordu bu ses.
    "Farketmesi çok uzun sürmez , canım benim, çok korkuyor olmalı" Bu sefer bir bayan sesi işitmiştim. Her ne kadar kendi kendime konuştuğumdaki seslerle aynı
    doğrultudan gelse de bu seslerin tonları ve hissettirdikleri gayet farklıydı, sanki etrafımda birileri konuşuyor ama ben onları göremiyor gibiydim.
    Yoksa bu bir büyü müydü? Zihnimin içinden seslenip bana birşeyler anlatmaya çalışan yada benimle oynayan birileri mi vardı?

    "Hahahah kaptan yelkenleri indirmenin vakti geldi, bu güzel güllelere ben bile şapka çıkarırım, suya atlayıp üzerine tırmansak daha çok şansımız olur" başka bir ses daha dalga geçer gibi konuşuyordu.

    Ellerimi kulaklarıma zütürüp sertçe bastırdım. Olması gereken yerde olduklarını biliyordum lakin ne seslere etki ediyordu nede kulaklarımı hissedebiliyordum...
    ···
   tümünü göster