/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2
    Aralık 2019 a kadar garantisi olan telefonum iphone plus 128 gb , kvk dan garanti kapsamında değişim sağlandı. Swap tan gelen cihazım 1 ay sonra kapandı.
    Apple akasyaya gittim ve durumu anlattığımda bana bir numara verip aramamı oradan yardımcı olacaklarını belirtti.
    Aradım görüşme sağladım 3 haftalık bir süreç olduğnu söylediler, btk ya kaydımı sağladıklarını ve 3 hafta içinde kesinlikle açılcağnı belirttiler.

    3 hafta doldu bu zaman zarfında 1-2 kez daha aradım yine aynı şeyleri söylemişlerdi bu sefer 4 hafta olduğnu söylediler işlem sürecinin telefondaki arkadaşa ne söyledysem yine de beni bi şekilde ikna etti ve kapandı.

    Ve geldik 4. Haftanın sonuna peki telefonum açıldımı hayır hemen aradım tekrar bu sefer beni kıdemli bir arkadaşla görüştürdüler onada sıkıntılarımı anlattm ve tekrar kayıt oluşturmak dışında elinden birşey gelmediğni söyledi yaklaşık yarım saat muhabbet ettik üzüldüğnü özür dilediğni fakat sadece bu şekilde yardımcı olabilceğni ve süreci takip ediceğni söyledi.

    Peki telefonum 4 hafta sonra yine açılmazsa ne olucak diye sorduğumda yeniden kayıt oluşturucaz dedi ve ne konustuysak bi türlü beklemek dışında çözüme ulaşamadık. Sonsuza kadar bu girdapta telefonum yok olucak galiba. Apple gibi müşteri memnuniyeti sağlayan her taka cihaz değişimi yapan firma kendi gönderdikleri telefonu iade almıyo ve sorunumu çözemiyolar.
    Aq telefonunu kullanamıyorum kardeşim ya 1 aydır telefonum yok ve ben telefonla çalışan insanım.
    Bu işlerden anlayan veya başına gelen arkadaş varsa bi yardım edin dostlar perişanım
    ···
   tümünü göster