/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +2 -2
    Ayetleri bilmene rağmen nasıl deist olabiliyorsun bilimsel olarak %80 i %100 doğru %20 si ise bilim tarafından yalanlanamıyor olan bir kitaptan bahsediyoruz *
    ···
    1. 1.
      -1
      %80 % 100 dogru olan kısim hangi bölüm aq ayrıca nerde geciyor bu bilgi %20 yalanlanamiyormus ilk defa duydum amk. kaynak ver bilim adamlarının %70 üstünde bi kısmı ateist onlar bunu bilmiyor mu?
      ···
    2. 2.
      -1
      ahzab 33/53 ü açıp bakmanı öneririm ilk okuduğumda kuranın bir insan tarafından yazılması hakkında sorgulamamı üst seviyelere çıkardı sonuçta tanrı neden böyle şeyler söylesi ki
      ···
    3. 3.
      0
      Off amk her din konusunda ayetleri salak salak eleştiriyorsunuz. O ayette peygamberden örnek vererek toplumsal bir düzeni anlatıyor. Çağırılmadıkça olur olmaz konu komşuya gitme diye. Ki bunu yapanlar var. Bizim komşu vardı bi ara sabah kahvaltısına geliyordu sürekli, öğlene kadar falan duruyordu. Artık babaannemler illallah etmişlerdi. Allahtan bize gelen giden yok insan sevmiyorum amk evimde, rahat edemiyorum.

      Ayrıca evreni o olmasaydı yaratmayacağını söyleyerek ona olan sevgisinin büyüklüğünden bahseden bir tanrının bu kadar çok sevdiği elçisi ile ilgili ayet indirmesi mi garibine gidiyor. Olm siz nasıl düşünüyorsunuz amk çözemedim ben.
      ···
      1. 1.
        0
        kardeşim kesi ayı ikiye de yarmışlardır dimi
        ···
      2. 2.
        0
        Yardılar tabi dıbına kodumun aptal huur evladı seni. Yazılana cevap bulamayınca başka yerden vurmaya çalışan aciz huur evladı seni. Cevabını verdim zırlama gibtir git.
        ···
      3. diğerleri 0
    4. diğerleri 1
   tümünü göster