/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6 -2
    Ya bi gibtirin gidin be artık. Bıkmadınız mı görmediğiniz şeylere inanıp anlatmaktan. Doğar doğmaz çocukların bilinçaltlarına da yerleştirmeye başlıyorsunuz böyle safsataları. dıbına koyduğumun beyni yıkanmış aptalları yeter lan. Hiç bir unicorn gelip ananıza çifte attı mı he huur çocukları. Atmadıysa cin de gelip çarpmayacak dıbına koduklarım. Şuan ben de Giresun'un bir köyündeyim çarpacaksa gelsin hepsi beni çarpsın. Hatta dişi olanları gelsin atlasın kucağıma bir ırklar arası gibiş yapalım. Oldu mu he bin kuruları ? Şimdi gibtirin gidin klagiblerden bir roman okuyun böyle aptalca şeyleri okumak yerine.
    ···
    1. 1.
      -1
      Herkes görüyo uykusunda cin, bunda ne var ki. Uykuda üstüne bir ağırlık çöküyor. Mesela ben zehirli bir elektrik şoku hissettim defalarca.Cin değilse zehirli elektrik şokunu niye yiyim lan
      ···
    2. 2.
      0
      Dalyarak okuma gibtir git kim seni zorluyo
      ···
    3. 3.
      +2
      Bak cahil kardeşim sen de diyorsun uykusunda yani rüyasında. Rüyalar da bilinçaltının bir ürünüdür. Kimse sana cinin tanımını ve bazı saçma salak tasvirlerini yapmasa göremezsin. Zehirli elektrik şoku ne hem amk gece zütüne telefonun şarj kablosunu sokmuşsundur.
      ···
      1. 1.
        0
        Kahkaha attım huur evladı. Ben de senin gibi düşünüyorum panpa. Cin gördüm diyenlerin hepsi akıl hastası yada kısa süreli ruhi bir rahatsızlıkları var.
        ···
    4. 4.
      0
      Giresunda anani sjktim
      ···
    5. 5.
      0
      Giresunda anani sjktim
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster