/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2
    Kardeşim X Men Origins Wolverine filmindeki Deadpool'un çizgi romanla alakası yoktu ve hatta baya çizgi roman hayranları tarafından tepkiyle karşılandı. Normalde Deadpool filmdekinden bile fazla konuşan ve espri yapan bir karakterken o filmde ağzını bile dikmişlerdi.

    işte daha sonra Ryan Renolds (Deadpool'u oynayan adam) Fox'a baya ısrar etti en sonunda Deadpool'u en doğru şekilde sinemaya yansıttırdı. Filmde Deadpool'un eski filmdekini öldürmesinin sebebi de mizahi amaçlı hani eğer " Lan filmde adam eski filmindeki kendisini öldürüyor bu nasıl bi saçmalık " dersen Deadpool özelliklerinden biri de 4. duvarı kıran (yani kendisinin hayali bir karakter olduğunu, çizgi romanda yaşadığını bilen) bir kahraman olması zaten filmde sık sık bizimle konuşuyor farkettiysen hatta Deadpool gidip kendisini oynayan Ryan Renolds'ı bile vuruyor.

    Kısacaası o filmdeki Deadpool'u evrenin dışına attılar aynı Marvel'ın ilk filmindeki Hulk'ı attıkları gibi. Yukarda yazmışlar Fox ayrıydı şimdi Disney satın aldı diye falan alakası yok bu arada. Disney, Fox'u 1-1,5 sene önce satın aldı Deadpool'un ilk filmi bu tarihten önce gösterime girmişti. Mizahi amaçlı bir sahne yaptılar.
    ···
   tümünü göster