/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    -1
    1- Kimin cennete gidip gidemeyeceğini Allah'tan başkası bilemez. O kız belki de yaptığı iyilikten dolayı cennete gitmiştir, kediyi kuyudan kurtaran inançsız kadın gibi.
    2- Bu örnek üzerine düşünülesi bir örnek ve 100 müslümanın 100'ü de bu örneği verdiyse bu örneğin düşünülmeye hakkı vardır dostum.
    3- Altta verdiğim sayısal mucizelerin bir insan eserinden çıkma olasılığı var mı? Var ise neden aynı sayısal mucizeleri taşıyan, insan elinden çıkmış bir kitap yok?
    4- Burada soruları soran benim, ancak gayrimüslim kadınlar ganimettir diye nerede geçiyor? Gidipte ateist forumlardan okumayın şunları gerçekten yapmayın ayıp ediyorsunuz ya.
    5- Yukarıda bahsettiğin, kızları yanına alma konusuna gelince.. O dönem Bedir Savaşından sonra birçok kız, kadın, yaşlısı genci ortada kalmıştır. Hz. muhafazid (s.a.v) onları arkasında bıraksa, onları zulme terk etse idi daha mı iyi olurdu? Buradaki anlam budur. Tabii siz ateistforumlardan okuyup oralardan beslendiğiniz için birer birer kayıp gidiyorsunuz ve en çokta buna üzülüyorum :/ Dostum tek taraflı beslenmeyin. Oradaki tartışma konusu olan ayetlerin hepsinin Sorularla islamiyet gibi sitelerde açıklaması var. Lütfen dostum, ben buradaki üzgünlükte samimiyim. islam'a sövdüğünde kendini modern sanan bir nesil yetişiyor, bu yanlış. Müslümanlarla islam'ı kötüleyenler var, bu yanlış. Ülkemizdeki müslümanların Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmediği yönünde bir algı var, buda yanlış. Ben hem dindarım hem de Atatürk'ü canımdan çok seviyorum. Yani lütfen yapmayın dostum..
    ···
   tümünü göster