/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    0
    Zamanında Erbakan açıklamıştı, tabii o zamanlarda siz homo erectus-sapiens gibi türlerden değil, direk maymunlardan evrimleşip geldiğimizi iddia ediyordunuz. Sizin tabirinizle zamanla kanıtlar çoğaldı ve ortaya atılan bilimsel kaynaklara dayanan(!) teori gelişti.
    Gerçek ise yukarıda bahsettiğim dört temel şarttan ilkidir. israiloğullarından başka diğer tüm kavimler maymun olarak yaratılıp zamanla insana çevrilmiştir, ancak onlar insan olarak var olup insan olarak öleceklerdir. Tabii bu siyonizme göre. Hatta bu konuda hristiyan topluluklarınında desteğini almak adına rivayet edilen bazı olaylar vardır.
    Burada dikkat edilmesi gereken şey Yahudiliğin Siyonizmle bir tutulmaması gerçeğidir. Çünkü siyonizm zamanla hristiyanlarıda bünyesi altına alarak onları da kendisine hizmet ettirmeye başlamıştır, ki buda yahudiler yüzündendir.
    Yahudi bir adam balkon konuşması yapmak için balkona çıkar, aşağıdaki hristiyan topluluğa seslenir.
    Sizinde bizimde mesihimiz (Hz isa) aynıdır, onun geliş süresini ne kadar kısaltır isek (akıllarınca yeryüzüne dönüş süresini kısaltıyorlar.) bizim için o kadar kardır.
    Bunun gibi sözlerle kalabalığı etkiledikten sonra içeriye girer ve 5 yaşındaki çocuğuna, aman sen beni dinleme, onlarla bizim mesihimiz bir falan değil. Onlar maymundan biz aslımızdan var olduk dediği şeklinde rivayet edilir.

    Ki mantıklı, aklını kullanan bir insan düşündüğünde, günümüzde dünyayı yönetenlerin bile bir dini inanca sahip olduğu bilgisindedir. Ticaretin, medyanın, diplomatik ilişkilerin hatta terörün, dini inançlara sahip olan "birilerinin" elinde olduğunu bilen bir kişi, neden kendi kendini dinsizlikte yetiştirip dinleri hor görüp yaratılışı evrim gibi hikayelerle açıklamaya çalışır? Gerçek akıl ve mantık günümüzdeki modernlik ve bilimsellik adı altında dini gibi hassas noktaların temellerini yıkmaya çalışan bilgileri öğrenmek değil, düşünmek, doğru bilgilerle kendisine mantıklı geleni kabul etmektir.
    ···
   tümünü göster