/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 326.
    +22
    Ak Sakallı, Laher Cinlerinin huzurları bozulduğunda öldürmeden bırakmayacağını biliyordu. Bu yüzden kendisi hepsini öldürmek zorundaydı. Laher Cinleri Ak Sakallının güçlü olduğunu bildiğinden hedef olarak kendilerine baygın olan Akın\'ı seçmişlerdi. Hepsi birleşik bir vaziyette saldırıya geçti. Ak Sakallı onları durdurmaya çalışacaktı ki, bir anda dumanlar dağılmaya çığlık sesleri atmaya başladı. Bu inanılmazdı iriza kaftanını bozmuş ve Akın\'ın ölmesine göz yummuyor ve kendi ailesi olan laher kabilesini adete yok ediyordu. Ak Sakal rukye ayetleri tılsımlı iğneler ile birlikte okuyarak Mahre ye yardım ediyordu. Salih Hoca ise bir an elinden Kuran-ı Kerim\'i bırakmayarak okuyordu. Artık Laher cinleri kalmamıştı, hepsini öldürmüşlerdi. Mahre ise Akın\'a son bir kez bakarak \'\'Mifaye suha, yikalemin visadela hufe hufe\'\' diyerek. Kendini yakmıştı. Ak Sakallı ve Salih Hoca bitkin halde Akın\'ı taşımaya başladılar. Kuyudan gelen çığlık sesleri vardı aşağıya doğru baktı. Hüseyin Amca\'idi. Hiç bir şey olmamışcasına görmezden gelip Akın\'ı eve taşıdılar. Akın uyandığında her şeyin farkındaydı. Telefonu çalıyordu. Samet arıyordu. Olaylardan kurtulduğunu dile getirerek kapattı. Ak Sakallı ile birlikte şükür namazı kıldıktan sonra uyudu. Sabah kalkar kalmaz ilk işi yeni bir ev aramak oldu..
    Hikayenin bütün hakları şahsıma aittir, çalınma veya izinsiz olarak yayımlanma durumunda bütün telif haklarımı kullanacığımı bilmenizi isterim iletişim: hurfeyne@gmail.com

    Hatalarımı eleştirir iseniz gelecek hikayede onlara dikkat ederek uygulaya bilirim. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Gelecek hikaye bu gece veyahut yarın gece 12 suların da gelecektir. Elektriksel bir sorun yaşıyorum bir kaç gecedir bu yüzden artık anlık değil, hikayeyi tamamen yazıp bitirip ek ek düzenli bir dakika aralığında atacağım. Esen kalın.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Bu nasil son? Böyle birşey beklemiyordum senden bu kadar hizli olmamaliydi.
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Sonu çok yarak kürek bitti aq
      Benim assagida yazdiğim son daha iyi
      ···
    3. 3.
      0
      Daha uzun hikayeler atarsan mutlu oluruz
      ···
    4. 4.
      +1
      Pnp son konusunda iyisin bence hani illâ kötü sonla bitmiyo bütün hikayelerin yada tam tersi iyi şekilde sonlanmıyo. Sonunu merak ettirdiği için okuyorum böyle devam ama biraz daha korku unsurları katabilirsin betimlemeler ile.
      ···
    5. 5.
      0
      Tünelin sonu taka çıktı amk
      ···
    6. 6.
      0
      yazım yanlışları diye diye yorulduk. örneğin “uygulaya bilirim” değil bunu herkes biliyor “uygulayabilirim” desen. en önemlisi de -de/-da ekleri ve bağlaç de/da’ları doğru yaz onun dışında sorun yok.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster