/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +77 -7


    Planlarımızı altüst etmek üzere acil bir çözüm bulmalıyız. Bir fikrin varmı Mike Pence?







    Bende çok üzülüyorum efendim. Tüm Ortadoğu'yu ele geçirme planımız Erdoğan ve onun keskin zekası sayesinde altüst olmakta. Ama çok yaratıcı fikirlerin var. Başarılı olacağı konusunda bir şey söyleyemem. Çünkü Erdoğan ve destekçileri akpliler tam bir vatansever, son derece akıllı ve oyunbozanlar. Tüm oyunlarımızı görüyorlar.

    Şimdi efendim rahip brunsonu Türkiye'ye yollayalım. Zaten rahip efendinin de birkaç suç dosyası var Türkiye'de ele geçirirler. Bizde bunu bahane Edip ekonomik saldırı yaparak Erdoğan'ı dünya liderini devirmeye çalışırız.Sen ne dersin rahip?







    Haklısın evladım. Tanrı seni korusun. Ben baba oğul ve kutsal ruhlar adına Türkiye'ye gideceğim. Yeter ki artık büyük oyunlarımız bozulmasın. Yarın erkenden yola koyuluyorum evlatlar. Sizi kutsuyorum.








    Trump delirdin mi sen yüce başkomutan başbuğ mareşal gelmiş ve geçmiş insanlığın koruyucusu, Türkiye varisi yüce Recep Tayyip Erdoğan hazretlerinr tuzak kurmak da ne demek oluyor? Erdoğan şuana kadar sana ve IMF ye borç verdi. Verdiği borçları geri istersen yanariz. Erdoğan çok affedici bir lider. iyi niyetini suistimal etmemeliyiz.







    Sen karışma kadin akliyla erkek islerine melenia. Erdoğan ve ümmeti sandığımızdan daha tehlikeli. Bir an önce geç kalmadan üstesinden gelmemiz gerek.







    Ve mutlu son.




    ···
   tümünü göster