/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Özet geçiyorum panpalar. Benim sevdiğim bi kız vardı o da beni seviyordu daha sonra ben den kaynaklı bazı durumlardan dolayı ayrıldık. Ama elimde olmayan sebeplerdi kendi kendime demiştim o zaman zamanı gelince döneceğim sana diye.
    Zamanı geldi beyler ben kaç yıl sonra dedim tekrar merhaba. Ondan bana kollarını açıp gel demesini beklemiyordum tabi ki ama en azından eski günlerin hatrına iki kelam ederiz diye de beklemiyor değildim. iki kelam dediğim de o kızacak ben dinlicem falan. Neyse demek istediğim ben kız kesin bana döner diye beklentiye girmemiştim ama bi konuşma fırsatı verirse belki az da olsa bir ihtimal umudum da yok değildi.
    Neyse belli bir süre geçti beni her yerden engellemesine rağmen ben hep bir şekilde ulaşıp konuşmak istedim. Dedim ki olabilir istemeyebilirsin ama gel yüzüme söyle ne kaybedersin ki... Neyse bugün araba kiralayıp kızın olduğu şehre gittim dedim ben bekliyorum sabaha kadar sokağının başındayım konuşmak istersen gel konuşalım senden bi beklentim yok sadece yüzüme söyle ne söyleyeceksen gelmezsen de yapacak bişey yok giderim dedim.
    Neyse hasılı velkelam kız dedi ki ben başkasını seviyorum gayet mutluyum sen kendi yoluna ben kendi yoluma...
    Ben de dedim saygı duymak düşer bana...
    Falan filan işte özetle böyle.
    Ha niye buraya yazıyosun derseniz, içimde kalmasın be panpalar ağrı yapıyor. Kimseye anlatamıyorum herkes unuttuğumu sanıyor ama ben sürekli acısını çekiyorum.
    Cümleten hayırlı geceler
    ···
   tümünü göster