/i/Günlük

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -1
    Bir haftadır yazamadım; çünkü hastanedeydim sözlük. Hastanede başıma gelenleri bir bilseniz...
    Hastalığımın ne durumda olduğunu öğrenmek için, öğleden önce hastaneye gittim. Her ay kontrole gidiyorum, biliyorsunuz. Rutin şeyler. işte, vardım hastaneye, elime verilen numaraya göre sırama geçtim, beklemeye başladım.
    Önümdeki sırada, kız/erkek karışık on beş kişi falan vardı. Arkamda devam eden sıra da aynı öyleydi, benden sonra gelenler vardı. Lan bi baktım, benden sonra gelenler, benden önce muayeneye giriyor! Hemen, çingen gibi bağırmaya başladım. Ürolojinin kapısını, delicesine yumrukluyordum. Önümde bekleyen küçük memeli kız, sakinleşmem için omzuma dokundu, acı acı gülümseyerek sıranın nasıl ilerlediğini anlatmaya başladı. Meğer, yannanım kocaman diye almıyorlarmış beni. Büyük memelileri ve küçük pipilileri önce alıyorlarmış. yannanım kocaman ve majestik diye girememişim anlayacağınız, son sıralara atmışlar beni. Olanları duyunca sakinledim.
    Benle yakından ilgilenen bu küçük memeli kıza teşekkür ettim, sıra boyunca sohbet ettik. Acı acı gülümseyerek hayatından, küçük memelerinden bahsetti. Gerçekten de küçük memeleri vardı. yannanımın kocaman olduğunu söyledim. Acı acı gülümseyerek yannanıma dokunmak istediğini söyledi; ama bunu istemiyordum. Kızlara dokunamıyordum, hastalığımdan dolayı kızlardan soğumaya başlamıştım. "Âğğbi ben LGBT üyesiyim yhaaa rakçıyım benn" diyerek uzaklaştım oradan. Arkamdan acı acı gülümseyerek muayeneye girdi. Eve gittim ve gizli gizli inek peyniri yedim. Birkaç gün boyunca (tahliller ve sonuçlar için) hastaneyle evin arasında mekik dokusam da o kızı bir daha göremedim. Kendine iyi bak küçük memeli kız... Yine görüşelim ufukta...
    ···
   tümünü göster