/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    -1
    insanı yaratan kim gerizekalı insani bir dürtü diyor ahahaahaha bende insani bir dürtü diyom işte gibtir git burdan
    ···
    1. 1.
      0
      insanı yaratan kim diyor ahahahahahaha. Ulan aptal huur evladı biz burada Allah'ın varlığını tartışırken sen gelip "Oçomozdo bor boşlok vor bono Olloh bozo ono bololom doyo vordo." diyorsun gerizekâlı. Nereden biliyorsun insanı Allah'ın yarattığını amip beyinli huur çocuğu. Sen inanıyorsun diye bu %100 doğru mu oluyor gibik. Sende beyin yok yemin ediyorum. gibtir git şimdi.
      ···
    2. 2.
      -1
      simdi pencereye benim inancımın dışına çıkarak bakalım tamam. Ulan ateistlerin kurdukları dernekler bile kendi kendine kurulmuyor. insan kuruyor hal böyleyken insan kendi kendine olabilir mi gerizekalı putperest ? aklın alyormu gibik gibtir git şimdi illa Müslüman olmaya gerek yok her insan düşünebilir gerizekalı.
      ···
    3. 3.
      0
      Ya çocuğum bir gibtir olup gider misin. Ben Allah'a inanan taraftayım zaten onu savunuyorum. Burda gelip klagib ilkokul kafasıyla sunulan "Kalemin bile bir üreticisi var." argümanıyla gelme ateistler zütüyle gülüyor bu tür şeylere. Hani bana karşı tamam da böyle dersen ateistler tarafından dalga geçilmekten öteye gidemezsin. Hani bu argümanı ben sunsam devdıbını getiririm ama sende böyle bir kapasite göremiyorum. Putperest olduğumu nereden biliyorsun aptal huur evladı. Bir de ateiste putperest diyor dıbına kodumun salağı seni. Olabilir tabi neden olamasın. Senin mantığınla Allah'ın da yaratıcısının olması lazım ama o imkânsız neden? Çünkü o zaman sınırsız yaratıcı olurdu. Burada tıkanıyorsunuz işte dıbına kodumun andavalları sizi. Eğer Allah kendi kendine var oluyorsa insan da pekâlâ kendi kendine var olabilir dimi dıbına kodumun salağı seni.(Bana göre var olamaz ama seni züt etmek değil mi mesele hadi bakalım.) Ya gibtir git önce sunduğun argümanı kendin gözden geçir gelmiş bir de aklın alıyor mu diyor. Bir de gelmiş illa müslüman olmaya gerek yok her insan düşünebilir diyor. O yüzden mi milyonlarca ateist var gibiK. dıbına kodumun gerizekâlı huur evladı seni. gibtir git şimdi.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster