1. 1.
    0
    Selamın aleykum beyler ben. 19 yasında aslında gastronomi okumak isteyen biriyim. Ailem moda ve tekstil işi ile uğraşıyor. Geçtiğimiz sene pek bi yere çalışıp kazanamadım. 1 sene mezuna kaldıktan sonra Çalıştım gayet de iyi bir puan aldım gastronomi kıl payı tutması gerekiyordu. Fakat aile zoruyla moda tekstil yazdırıldım. Gerçekten cok sıkıntı yaşadım ve sonuclar acıklandıktan sonra. Moda tekstil tasarım kazandıgımı öğrendim. Aileme gitmek istemiyorum diyince zorla gönderiyorlar. Ben ne yapmalıyım. Tekstil tasarım okumak istemiyorum. Sıfır arkadaş ortamı olan %99 unun kız oldugu bir bölüm. Ayrıca hayalperest birisiyim fakat cok iyi resim cizemem.
    Ne yapmalıyım daha önceden bu bölümü okuyanlar varmı. Var ise önerileri neler. Gercekten zorla gidicem ama hiç beğenmezsem direkt olarak bırakıp şehir dışına taşınıp tek yaşamayı düşünüyorum. Bana tavsiye yada öneri verebilecek varmı.

    ÖZET:ailem zorla tekstil tasarım okutuyor. Erkeğim (ipne değilim) Gitmek istemiyorum ama zorlandıgım için mecbur gidicem gibi önerileriniz nelerdir.
    ···
   tümünü göster