/i/Tespit

  1. 51.
    0
    iddialı, çekici bir başlık görünce ben de bilimsel bir açıklama yapacak falan sandım. Gene kendi cahilliklerini belirtmişler.Dar görüşlü mikroplar. Bunlar da sigara ve alkol gibi zararlı maddelerdir. Akıl ilkelerine uymayan bir humanizm anlayışını benimsemişleri kastediyorum.
    ···
    1. 1.
      +1
      Cahillik ne alaka aptal huur evladı. Elin ırkçısı gelmiş dar görüşlü diyor puahahahahaha. Irkçı değilsen bile ırkçıları eleştiren birine dar görüşlü diyorsan sen beyinsiz bir andavalsın. Hümanizme akıl ilkelerine uymayan dedi ahahahahahaha. Hümanizmi saçma bulan adamın ne aklı ne de beyni vardır. ideolojilerin hepsi saçmadır ama hümanizm en mantıklı ideolojidir. Hümanistlere laf atan aptal huur evlatlarına çok tilt oluyorum amk salakları sizi. Irkçılık dediğin akıl ilkelerine uymayan zütten sıçırtma bir ideolojidir. Zaten dış güçlerin milleti bölmek için ortaya attığı bir ideoloji amk.
      ···
      1. 1.
        -1
        Önce okuduğunu anlayacak seviyeye gel. Sonra tartışalım.Ha bir de şu 'dış güçler'e iyi güldüm.
        ···
      2. 2.
        0
        Sen beni kendinle mi karıştırdın ulan aptal huur evladı. Senin yazdığını bile senden daha iyi anlayacak seviyedeyim ben gibtir git şimdi yazdıklarımı anla da gel. Ben senin komple yazdığın gibimsonik entry'e güldüm o benim için yeterli.
        ···
      3. 3.
        0
        Az sözlük karıştır aslanım.
        ···
      4. 4.
        0
        Sözlük karıştırmak ne alaka aptal huur evladı.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster