/i/Acil

    başlık yok! burası bom boş!
https://www.google.com.tr...&ust=1536273101508582
  1. 1.
    0
    arkadaşlar erciyes üniversitesinin hallice karmaşık öğrenci sisteminde nasıl kesin kayıt yapılır onu anlatacağım. ben bolca aradım fakat tam anlamıyla bir tarifi yoktu. kendim keşfettim ve anlatmaya çalışacağım. 2 gün içerisinde kayıtlar sona eriyor ve öğrenci işlerinin kapısını aşındırmak ve akabinde çaba sarf etmek istemeyen arkadaşlar şöyle gelsin.

    öncelikle okulumuzda öğrenci olmaya hak kazanan öğrenciler e devlet kaydını kaçırdıysa şu şekilde işe başlıyor;

    https://obisis . erciyes.edu.tr/ (noktadan sonra boşluk koymuş imci onları silin.)

    buraya giriyoruz. sağ üst tarafta öğrenci no ve şifre ile giriş kutucuklarının altında kırmızı yazılı şifremi bilmiyorum kutucuğu var. ayrıca linkini şöyle koyuyorum:

    https://obisis . erciyes.edu.tr/Default. aspx?tabInd=0&tabNo=-1

    buna tıklıyor ve ardından t.c. kimlik no kimlik seri no (bu da kimliğinizde tc nizin üstünde seri ve n bölümlerinin birleşiminden oluşuyor. örnek: seri: a00 n:123456 ise obisisteki kutucuğa a00123456 yazıyorsunuz. ) bilgilerini doldurduktan sonra bir tablo çıkıyor. başta öğrenci no nuz ortada kazandığınız bölümün ismi yazıyor. öğrenci numaranızı bir yere not edin yakında ezberden okutturacaklar okulda.
    en sondaki kutucuğa belirlediğiniz şifreyi girip kaydet/değiştir butonuna basın. altta onay yazısı çıkınca ana sayfaya dönün tekrar. (ilk verdiğim linke.)
    not ettiğiniz öğrenci numaranız ve yeni belirlediğiniz şifreyle sağ taraftaki giriş kısmından giriş yapın. açılan sayfanın üst menüsünde kırmızı harflerle online kesin kayıt yazacak. oraya tıkılayıp sarı kutucukları doldurun. onayladıktan sonra erciyes üniversitesi vermiş olduğunuz telefona ve mail adresine bilgilendirme maili atacak. işleminde başarılı olan herkese cümleten geçmiş olsun. bir daha cünüp tercih yapmamanız dileğiyle * bu entry işinize yaradıysa okulda beni bulun ağlaşalım.
    ···
   tümünü göster