/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +49 -3
    Size birazdan babamın 7 ay önce geçirdiği , belden aşağısının felç kaldığı kazayı 1. şahsın ağzından anlatacağım 5 dakika ayırın dinlemeye değer.

    Avdan geliyorduk saat sabah 10 civarı , amcan ben birde arkadaşım Mahmut , normalde içmezdim ama bende içtim mahmut `un kafası iyiydi bas dedikçe yüklendim gaza ve birşeyler oldu aniden sol tekerlek patlamış .
    kemer yoktu bende takmadım araç takla attıkça kaburgalarımda bir ağrı hissettim 6 takla atmışız ve inan bana içinde olsaydın 60 . Araba durduktan sonra hemen inmek istedim fakat belden aşşağımı hissetmiyordum..
    amcan küfürler edip bağırıyordu araba ters durdu amcan ayağıyla camı kırıp çıktı arkadaşında hic birşey yoktu , amcan kapıyı açmaya çalıştı fakat hiçbirşey olmadı ardından hemşire varmış şans eseri tarlada hemşire Allahın işi işte , ambulans geldikten sonra beni yatırdılar gözümün önü karardı ve kalbim durdu.
    sesleri duyuyorum ama tepki veremiyorum aralarında ki diyaloglar hala aklımda " bu vefat etti galiba , çıkarın kolundakileri morga zütüreceğiz " babamın o an biri kafasını yıkıyormuş ve şöyle demiş " herşey bitti !" .
    o an bi perde belirmis simsiyah her yer karanlık etrafta sesler , cığlıklar ve babamın vefat eden annesi el sallıyor.
    o arada parıltılar beliriyor heryerde çığlıklar " hastanın hayat fonksiyonları çalışıyor !"
    babam derin , hayata bağlayan bir nefes aldı ve yanıdaki hemşire babamın elini tutmuş hiç bırakmadan " dayan kardesim ! yaşayacaksın " demiş

    kaburgalar kırılmış hemde hepsi beyler birde akciğere saplanmış akciğer patlamış , omurgası kırılmış 2 ay hastahanede yattı şuan yanındayım .
    babam kendine gelince şöyle demiş " o hemşire hanım nerede yanımda duran "
    personel karşılık vermiş babama.
    " yanında hemşire yoktu "..
    ···
   tümünü göster