/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +3 -3
    söylediğim şeylerin aksini mantıklı bir şekilde izah edemeyecek olanlar boş konuşmasın yoksa anasının dıbına geri yollarım.

    bir insanı karakterine, zekasına, statüsüne ve bunun gibi insanın nasıl biri olduğunu anlamanıza yarayacak bilgilere göre değil de, sırf bakirelik olgusu için onunla hayatlarınızı birleştirmeyi istememek nedir dıbına koyduğumunun iti?

    bu yargı yanlış ve mantıksızdır. kız blowjob yapabilir, anal yapabilir, her türlü sürtünme sevişme yaşayabilir fakat vajinal ciks yapamaz öyle mi?

    :D

    bu yalnızca sosyal programlama sonucu size önemli GiBi gösterilmiş şeylerdir. ciks ergenlikten itibaren bir ihtiyaçtır. ve bunu evlenene kadar yaşamamak normal değil ANORMAL bir durumdur.
    Bir kadını sırf bu yüzden yargılayıp hayatınızda istemiyorsanız cidden acınası bir durumdasın demektir(huur çocuğu).

    gelecekte evlenirsem ki bunu 30 yaşından önce düşünmüyorum, evlenmeye layık gördüğüm kadını bu gibi saçma şeyler ile yargılamak yerine önce onun karakterine, kültürüne ve diğer inceliklerine bakarım seni kahpe evladı.
    bunu zaten şuan beraber olduğum kadınlara karşı yapıyorum..

    bakire kadın isteyen erkeklerin büyük bir çoğunluğu "acaba önce ki ilişkiye girdiği adam daha mı iyiydi?" gibi sorularla baş edememekten korkuyorlar ve farkında olmadan özgüvensiz bir duruş sergiliyorlar.

    bir kadın ilişkiye girdiği adamı erkeği olarak görmez
    bir kadın çıktığı adamı erkeği olarak görmez
    bir kadın evine ekmek getiren adamı erkeği olarak görmez
    bir kadın evlendiği adamı erkeği olarak görmez

    bir kadın, sadece ve sadece çocuğunu yaptığı adamı erkeği olarak görür. tabi kadının size olan bu saygısını kaybetmemeniz sizin elinizde. bunuda saçma sapan sosyal programlama sonucu beyninize işlenen şeyleri umursamamaktan geçiyor sayın yarramın kafası.

    size Freud reyizin "Bakirelik Tabusu" adlı kitabı okumanızı öneriyorum. belki gib kadar beyninize bir kaç açıcı bilgi girer ve biraz olsun mantıklı düşünmeye başlayabilirsiniz.

    kodumun salakları
    ···
   tümünü göster