/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 676.
    +7 -1
    Çok ağır ruh hastasıdır. Küfürden başka bir şey bilmez. Hayatı da kendisi gibi beş para etmez biridir. Senin adına üzüldüm aciz bitik yitik birisin...
    ···
    1. 1.
      -6
      inci Sözlük gibi bir ortamda kofordon boşko bor şoy bolmoz yazan ruh hastası paranoyak huur çocuğu seni. Seni her türlü züt ederim dıbına kafa attımın evladı seni gibtir git burdan. Hayatı da kendin gibi yıkık bir huur evladısın. Senin hâline acıyorum dıbına kodumun aciz yıkık bitik yitik huur evladı seni.
      ···
    2. 2.
      +3 -1
      Ulan şerefine soktuğumun zütü, senin ne büyük huur evladı olduğunu ne büyük muallak olduğunu bilmeyen yok.

      Kendi gerçekliğini yaratmışsın doğrudur ama o gerçek senin süzme bir velet olduğunu çok net koyuyor ortaya haberin yok!

      “SEViŞTiĞi KADINLA ARASINDAKiLERi BAŞKASINA ANLATAN ADAM DEĞiLDiR DiYORUM” UTANMADAN BEN PAYLAŞIRIM DiYORSUN. ULAN ALA GAVAT DiYiNCE DE KÜSÜYORSUN BAŞLIYORSUN VELET VELET KÜFÜR ETMEYE!!! NE TÜR BiR huur EVLADI OLDUĞUN BELLi iŞTE KENDi AĞZINLA SÖYLÜYORSUN ZATEN!

      Sana az bile yazmışlar bak bir tane düzgün yorum var mı hakkında! huur evladı seni! Nick6 na senin ne büyük kahpe eniği olduğunu yazdık diye bir de cevap atmışsın. Anası kaşar yalan yere gelip milletin nick6sını kirletmeye çalışırsan aynı şekilde cevap alırsın!

      BU KADAR iNSAN YALAN SÖYLÜYOR DA TEK SEN DOĞRUSUN DEĞiL Mi? TAM BiR VELETSiN AMK! ŞiMDi gibTiR GiT BAŞIMDAN ALA GAVAT SENi!!!
      ···
    3. 3.
      +3 -1
      Killer pnp fazla seviyeli konuşmuşsun Iq su - lerde anca küfür ediyor düzgün yazamıyor yazdigindan tek anladigim kufur 2. Kufur 3. Yine küfür duzgun birsey yazamiyor bile fazla takma gül geç bu liseli yıkığa
      ···
    4. 4.
      -1
      Ulan şerefini gibtiğimin zütvereni, senin ne büyük aptal bir huur olduğunu, ne büyük zütveren bir muallak olduğunu direkt ben biliyorum gerisi önemli mi. huur çocuğu ve muallak olduğumu düşünenler huur çocukluğunun ve muallakliğin vücut bulmuş hâliler o ne olacak dıbına kafa attığımının leş karakterli ruh hastası huur çocuğu seni.

      Kendi gerçekliği yaratmak ne alaka sen ne saçmalıyorsun aptal huur evladı seni. Gerçekliğin ne olduğunu biliyorum mesela senin huur çocuğu olman. Gerizekâlı gibik huur evladı seni 26 yaşındayım diyorum gelmiş velet diyor ahahahahahahaha. Gerçeklik sandığın şey senin zütünden sıçıp inandığın bir şey ama o gerçeklik senin ne kadar gerizekâlı aptal huur evladı bir liseli olduğunu çok net gözler önüne koyuyor haberin yok huur çocuğu seni! Bir de süzme demiş 20 IQ'luk beyniyle dıbına kafa attığımın evladı seni.

      "ARKADAŞ ORTAMINDA HER tak ANLATILIR gibTiR GiT AMINA KODUMUN ÇOMARI" DiYORUM BiR DE GELMiŞ DUYAR KASIYOR AMINA KAFA ATTIMIN YOBAZ ÇOMAR huur EVLADI SENi. YA ÇOCUK gibTiR GiT GAVATLIĞIN NE OLDUĞUNU ÖĞREN SÜZME SALAK huur ÇOCUĞU SENi. ARANDA GEÇENLERi ANLATMAK AYRI BiR ŞEY GAVATLIK AYRI BiR ŞEY BU iKiSiNiN ARASINDAKi FARKI AYIRT EDEMEYEN ÇOMAR huur EVLADI SENi. KÜSEN KiM ANASINI gibTiMiN iLKOKULLUSU. iNCi SÖZLÜK'TE KÜFÜR ETMEYE VELETLiK DiYEN LiSELi O ANANI gibERiM SENiN!!! NE TÜR BiR huur EVLADI OLDUĞUNU BAŞKASININ HAYATINA BURNUNU SOKARAK SEN GÖSTERiYORSUN ASIL ÇOMAR huur EVLADI!

      Puahahahaha burada bana yazılanların 10 katını sana yazmaları lazım aptal huur evladı seni. Karşıma çıksa sesi titreyecek sünepe huur evladı burda bordo klavyelilik taslıyor. Var tabi anasını gibtiğim 5-6 tane huur çocuğu aşırı derecede sövdü diye o salak beynin yazılan her şeyin kötü olduğunu yorumlamış lakin gerçek öyle değil. Bak kendine küfür edilince burada zırlayıp, iş sevmediğin birine gelince bunu destekleyerek, ne tür ikiyüzlü bir huur çocuğu olduğunu belli ediyorsun zaten orrrrrrrrrrrrrospu çocuğu seni! Geçen entry'nde senin ne büyük kevaşe fırlatması it eniği olduğunu yazdık diye bir de nickaltımda kofor otmokton boşko bor şoy bolmoyor diye zırlamışsın anasını gibtiğim. Anası huur kim yalan yere gelip milletin nickaltısını kirletmeye çalışıyor. Sen beni ekmek kafali ocla ve kendinle mi karıştırdın? "Liseli bir velettir. Abilerine velet deyip kendini tatmin eder puşt." yazmışım, 26 yaşındayım bana velet diyorsun bu mu yalan? "Çok ağır bir aptaldır. inci Sözlük gibi bir ortamda küfürden başka bir şey bilmez diyen ruh hastası paranoyak huur çocuğudur. Hayatı da kendisi gibi yıkıktır. Senin hâline acıyorum dıbına kodumun aciz yıkık yitik bitik huur evladı seni." yazmışım geçen küfür ediyor diye ağlamışsın hatta direkt burada ağlamışsın huur ÇOCUĞU BU MU YALAN! Yazdıklarım %100 gerçektir, bir de gerçekleri saptırmaya çalışan karısına 5 TL'ye suri saksosu çektirten gavat huur çocuğu.

      Zaten senin ne tak olduğunu yazan yazmış.

      Gerizekalı bir ağız ishali olmaktan öte vasfı bulunmayan huur çocuğunun tekidir. Beyninde ki nöron sayısı 5'i geçmediğinden hayata karşı paronayaktır.

      Kısaca; çok fazla giblemeyin.

      lightsmile
      17 gn 7 saat

      BU KADAR iNSAN YALAN SÖYLÜYOR DA TEK BEN DOĞRUYUM ORRRRRRRRRRRRRROSPU ÇOCUĞU. BU KADAR huur ÇOCUĞU BANA SÖVÜNCE SÖYLEDiKLERiNDE HAKLI MI OLUYOR AMINA RÖVAŞATA ÇAKTIĞIM SENi. TAM BiR LiSELi ERGENSiN. ABiLERiNE VELET DiYEREK KENDi GÖTÜNÜ TATMiN EDEN huur ÇOCUĞU! ŞiMDi gibTiR GiT NICKALTIMDAN KUMDA OYNA AMINA KODUMUN GAVAT huur ÇOCUĞU SENi!!! O ÜNLEMLERi ANANIN AMINA SOKARIM SENiN.
      Tümünü Göster
      ···
    5. 5.
      0
      prays adlı huur çocuğu. He adam küfür ederek "fazla" seviyeli konuşmuş dimi taraflı huur çocuğu seni. Beyinsiz huur evladı seni sende beyin bile yok IQ şöyle dursun dıbına çaktığım. Olmayan beyniyle IQ -lerde diyor - IQ diye bir şey yok mantığını gibtiğim. Bari 20 IQ'lu falan deseydin. Onco kofor odoyor dozgon yozomoyor. inci Sözlük'te ettiği lafa bak anasının leşini gibtimin veledi seni. Seviye dediğin kaç seviye arıyorsun mesela? Biz daha Moradon'da takıldık, EMC'ye geçemedik hocam. Seninle seviye kıyaslaması yapsak ben 83 level sen daha Moradon'dan çıkamamış bir civcivsindir. Seviye arıyorsan gibtir git Ekşi'ye ulan gibik. Ben en azından senin gibi taraf tutmuyorum alttan alttan laf sokmuyorum kimseye ne diyeceksem direkt lafı yüzüne çarpıyorum yıkık huur evladı seni. Birisiyle küfürlü tartışırken seviyeli mi yazacaktım am biti. gibtir ordan anasını gibtimin yıkığı, daha liseye yeni geçmiş aptal huur evladı seni kaybol. Bak bakalım ben sadece küfür mü ediyorum duyan da Google'a en uzun küfür yazınca çıkan yazılarda yazanlar gibi yazdığımı sanır. Ben burada 1 küfür ediyorsam 10 da açıklama giriyorum huur çocuğu. Yazdıklarımdan küfürden başka bir şey anlamıyorsan bu beyinsiz olduğun içindir gerizekâlı huur çocuğu! Senin sülalene yeter benim seviyem. Entelektüel adama seviyesiz diyor ahahahahahahahaha. Kudur anasını gibtiğim ananı gibmeye devam edecem senin.
      ···
    6. 6.
      0
      Yıl olmuş 2018 gelmiş küfür ediyor diye zırlıyor asalak huur evladı. Senin anana hükmederim huur çocuğu o ananı tekme tokat giberim senin. internette edilen küfrü kaldıramıyorsan internet kullanmayacaksın huur çocuğu. Adam gelmiş bir de inci Sözlük'te inci Sözlükle özdeşleşmiş olan anancılığa baş kaldırıyor. O ananın zütünü giberim senin gibiK.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster