/i/Tespit

  1. 26.
    0
    Bu yazdıkların kıvırmaktır yalnız! Dansözlüktür. Solcusun ama işine geldiğinde sağcıya da dönüşüyorsan yani sabit durmayıp sağa sola geçiyorsan adına solcu demezler. Liberal derler. Liboş da derler yerine ve kıvırma şiddetine göre.

    Merak etme bir kaç tane şuursuz velet harici kimse kimseye HAKSIZ yere laf atmıyor. Sen bir gün “insanların emeğini sömüren akepe yönetimine lanet olsun” der de diğer gün “beyler dexerin zütünde ben de kıl oldum yaşasın” dersen ben sana çomar demem LiBOŞ DERiM. Anlayabiliyorsan sözlerimi liboş kelimesinin çomardan daha ağır olduğunu da bilmeni isterim.
    ···
    1. 1.
      0
      Ben ne sağcıyım ne solcu amk
      illa bi tarafta olmak zorundamıyım. anlamadımki,m
      ···
      1. 1.
        0
        Tam da bundan bahsediyorum. Sen liberalsin. Koşullar ve çıkarlar doğrultusunda her hangi bir tarafta yer alabilirsin. Fakat yönetimde “taraf olmayan bertaraf olur” diyen biri var.

        Tabi ki apolitik olmak da bir seçenektir ama bu içinde yaşadığımız toplumun gerçeklerine sırt çevirip, banane ulan demek de değildir.

        En azından yanlış uygulamalara sesimizi çıkarmalıyız. Tüm kontrolü kayıtsız şartsız teslim etmek, kaybetmektir, yok olmaktır.
        ···
   tümünü göster