/i/Tespit

  1. 51.
    0
    ihtiyar, AAA ÖYLE Mi YARAAAM BEN HiÇ O AÇIDAN BAKMAMIŞTIM VAY AMINIgibiM DEMEK TÜRK OLANA DEMEMiŞ OHAA NE KADAR MUAZZAM BiR SÖZMÜŞ BU MEĞER ANLAMAYA BEYNiM YETMiYORMUŞ VAY AMINAKOYiM.

    Fransız tarzı milliyetçilikten copy paste’dir bu söz. Salakmışız gibi önümüze sunmaya çalışmayın. Irkçılığın alternatifidir bu Fransız tarzı milliyetçilik. Irksal yerine kültürel ayrım ve dayatma. Sonuç olarak milliyetçiliktir, insanı böler, harcar; kafa giber. Beyin gerektirmez, aidiyet gerektirir. Sonra da ırkçı değilim dersiniz, iyi ki değilsiniz dıbına koduklarım tebrikler.
    ···
    1. 1.
      0
      Uslubun anlayışını yansıtıyor şampiyon... Oldukça rafine damıtılmış bir Irkçılık anlayışın varmış... Düşman da olsa bir ülkenin simgesini ayaklar altına almayı reva görmeyen bir inceliği bu anlayış ile tenkit ediyor olmanda ilgimi ayrıca cezbetti... Minnet sözcüğü nasıl bir beden buluyor acaba o tasavvur deryası zihninde... Yorumlayabilmek okuma yapabilmek başka mecralar şampiyon... Okumak ile okuma yapabilmek ise bambaşka...
      ···
    2. 2.
      0
      Tatava yapma aptal. Bir de gelmiş burada ad hominem yapıyorsun. Her ne dersen de, anana bile sövsem ben haklıyım, üslubum bu gerçeği değiştirmiyor. Burada aptal aptal şekilli şukullu cümle kurarak kimlik siyasetini savunamazsın.
      ···
    3. 3.
      0
      Canım sen bir özeline bakıversene sana zahmet...
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster