1. 1.
    +20 -3
    http://capsverlan.tr.cr/s...95169dbafe41cdb95360dc496

    zeykur kaknem'den ayarı ve dava tehditini yemişmiydi neydi ?

    ya üçüküncüyüm ama genede ben anlatiyim amk. madem eski dostlar ortada yok

    kaknem kardeşimizin ekşideki entryleri zeykurda taşşak konusu oldu, olay sözlük arasi tartışmaya dondu.

    kızı itin zütüne soktular burda afedersiniz kız sonunda dayanamayip sizi dava edicem terbiyesizler hakim karşısında görüşüz tarzi bişiler dedi. Bizde rahat durmadik tabi makarası döndü baya .. vs vs çok eğlendik o gun ardindan gelen temsilcisi slavezdir oda bizi polise söyliycem die tehtid etmiştir .. gerçi kaknemim tehtidi bişiler değiştirdi bence ama slavez iyice taşşak oğlanı oldu slavez nick alti hala savciliktan haber varmi die taşşak geçilir ..

    kaknem ilk düşman bize karşi ilk saldiridir ve bizimde en güzel anılarımızdandır, kendisine bile sevgiler diorum o kadar yani ..

    sunuda açıklıyım ilk kez o gün birşeyler değiştirebileceğimizi farkettik bence o gün yaşanmasa belki kitlesel bi harekette dönemeye bilirdik .. hüzünlendiren ufak bi savaştı incinin temelleri atildiği günlerden biri işte ..

    @14 e teşekkürler :

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=17536367

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=17541731

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=17690317

    son bi edit daha yapicam : arada ben butonu çalişmiyor amk die isyan edenler oluyor okuyunca hep o günleri düşünürüm ipneler o zaman sözlükte hiç bişi çalişmiyodu lan şikayet etcenize az takdir edin şlsdfkişlsfdk
    ···
   tümünü göster