/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1 -1
    amk un malı 31 çekince hayatın niye mahfolsun. sanki bana extazi çekiyo amk. ayrıca cinsellik doğuştan gelen bi dürtü olmazsa olmaz yani. bide sanırsın 31 bıraktı da artık iki günde bir karı gibiyo. amk salak veledi.
    ···
    1. 1.
      +1
      Ulan huur çocuğu 31 çekmenin zararlarını biliyor musun? Ilkokul mezunu amcik. Hayatın 31 olmuş birakmak aklından bile geçmiyor bari bırakana saygı duy amk salagi. gibtiirgit zararlarını arastir sonra gel. Zararlı değilmiş cinsel dusrtuymus he amk bize gelip doktor gibi konuşma. Az yapıldığı sürece zararı yoktur sadece beyinsiz herif gerizekali bin.
      ···
      1. 1.
        -1
        lan olum bana bak SENiN O ANANI gibERiM ORRRRRROSPU ÇOCUĞU CAHiL VELET. gibtirgit sen önce sivilcelerinden kurtul. hemde kendi ağzınla demişsin " az yapıldığında" diye. biz ne anlatıyoruz burda amk un kuduz köpeği.
        ···
      2. 2.
        0
        Senin o körpe bacini gibeyim amina kodumun çocuğu herkesi kendin gibi sivilceli ergen bir huurcocugu mu sanıyorsun? Beni sınıf arkadaslarinla karistirdin galiba? Senin o musmula suratini giberim. 31 zararsizdir diyen bir gavattan çok birşey beklememek lazım zaten. Nerdeyse faydalı diyecek amina kodumun salagi kaybol surdan
        ···
    2. 2.
      +1
      Sövecektim gerek kalmamış arkadaş gerekeni yapmış.
      ···
      1. 1.
        -1
        bende anana gerekeni yaptım huur çocuğu. sus ve yalamaya devam et.
        ···
   tümünü göster