/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8 -3
    Selam panpalar ben izmirde okuyan bir panpanızım.
    Mahalle abilerimin tanıdıkları sayesinde yazın hem para kazanıp hem tatil yapabileceğim Muğla'da bir iş buldum. Barmenlik ve kokteyl hazırlamayı sevdiğimden mutfak kursu almıştım. Kendimi tarif etmek gerekirse 1.80 boyunda 83 kilogram geniş omuzlu buğday tenli bir panpanızım.Bu olay geçtiğimiz sene başımdan geçti.

    (isimlerin gerçekle ilgisi yoktur.)

    Mehmet abimi otel müdürünü aradım finallerimden sonra.
    SF-Abi Sapfilozof ben finallerim bitti yaz okulu gibi sıkıntım yok bileti alıyorum cuma gecesine
    M-Tamam oğlum odanı biliyorsun aynı yeri ayarlattim.
    (Bizim otel dolu olduğundan bizim otelin karşısındaki otelden oda tutuyorlar bana ücretim bir nebze düşüyor ama barmenlik yapanlar bilir asıl para bahşişden gelir.)
    SF-Tamam abi izmirden istediğin bir şey var mı
    M-Yok aslanım sağ salim gel yeter.
    SF-Tamam abi meraklanma
    M-Caner abinin yönlendirdi lan merak ederim tabi
    (Caner abim mahalleden dediğim abim. Mehmet abi ile askerden arkadaşlar)
    SF-Tamam abim geldiğim gibi yanındayım zaten
    M-Tamam aslanım iyi yolculuklar.
    SF-Sağol abim
    Cuma gecesine bileti aldım Ağustos sonunda benim işim bitiyor Eylülde ailemin yanına gidiyorum. Laptopa MR.Robotsun ve Vikingsin bölümlerini indirdim yolda izlerim diye ve evden çıktım. Bornovadaki terminale gidiyorum. Yoldayken ev arkadaşımı aradım kanka ben çıktım benim anahtar bende ev sahibine memlekete gideceksen haber ver kirayı yatırırız hesabına dedim ve kapattım. Otobüse bindim çok değil zaten 3 4 saatlik yol maksimum ama otobüste uyku tutmuyor beni. Sabah 6 gibi Muğlaya vardım. Birşeyler yedim ve çalıştığım otele gittim. Geçen seneden tanıdıklarımın bir kısmı gelmiş bazıları da yoldaydı. Mehmet abinin odaya gittim çantaları resepsiyonun yanındaki odaya bıraktım mesaj attım abi geldim senin odadayım diye saat 7.30 falan olmuştu.
    ···
   tümünü göster