/i/Araba

arabalar insanın kişiliğini yansıtır.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    Başlangıçta ikinci el olarak mondial drift 125, falcon freedom 250, kuba superlight 200 gibi motorlara da bak. Motorda lastiklere dikkat et, honda da olsa lastigine bak, sert hamurlu mu yumuşak hamurlu mu öğren, mümkünse Türkiye'de sert hamurlu lastik kullanma. Lastikler de ucuz degil farkındayım, bir çift lastik bir milyar civarında hatta bir buçuk milyara yakın olabiliyor. Sen yine de lastiğe özen göster.

    Ekipmana gelince, eldiven kullan kesinlikle, aksi takdirde asfaltta sürüklenirsin, iki elinde zarar görür ve iki elini de sararlar. Merhum Barkın Bayoğlu'nun tabiriyle "eee arkadaşlar, bugün beni kim işemeye zütürecek?" Dersin ki bu hiç hoş olmaz.

    "300 liralık kaskda da sertifika var" diyerek 300 liralık kask alma sakın. Yine youtubeda altın elbiseli adamın bu konuda videosu var, "Altın elbiseli adamda sizin için kask kırıyoruz" diye aratırsan çıkar.

    Çatısı olan bir yerden mesela hondadan veya gis akademiden (adı değişmiş olabilir) güvenli sürüş eğitimi almanı öneririm, 700 tl falandı, maalesef az bir ücret değil. Fakat alamıyosan dahi youtubeda Altın elbiseli adam kanalındaki videoları izle, canlı yayın videoları vardı, gelen soruları cevaplıyordu genel olarak konuşuyordu onları izlemen de sana çok şey katar emin ol. Eğer zamanın yoksa mp3 olarak indir yolda falan dinle. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar, herhangi bir sorun var ise özelden yazabilirsin. Kendine iyi bak.
    ···
    1. 1.
      0
      moruq bende mondial 150 zone aldım başlangıc olarak bundan sonra param olunca rs200 alıcam. başlangıc motoru olarak yüksek cc almak ölümle alay etmektir. çok çabuk gaza gelirsin hareketli müzik çalar yanından kızlar geçer sinirlenirsin her an gaza gelmeye hazırsın yani diyeceğim yüksek cc motorla gaza gelmemelisin, gelirsen babalara gelirsin.
      en raatı düşük cc baba. hatta düşükte değil 125 lik bir motor gayet ideal az yakar çok kaçar bu insanları anlamakta zor hepsi kenan sofuoglu olma peşinde amk
      ···
      1. 1.
        +1
        Chopper Cruiser diye tabir edilen motorlarda 200 cc ile de başlanabilir, agırlıgı ve yapısı yüzünden çok basamaz zaten. Ama yine de dikkat etmek lazım dediğin gibi. 125likte olsa gaza gelmemeye çalış kendine dikkat et kardeşim, sağlıcakla..
        ···
    2. 2.
      0
      Rezervasyon
      ···
    3. 3.
      0
      Bu kadar uğraşıp benim için yazdığın için çok teşekkür ederim dikkate alıcam yazdıklarının hepsini (:
      ···
      1. 1.
        +1
        Ne demek kardeşim taş attıkta kolumuz mu yoruldu. Daha bahsetmemiz gereken çok şey var aslında, zincir yağlarken parmağını kopartanlar mı dersin, motogibleti araba yıkar gibi tazyikli suyla yıkayıp zincir yağını ve bilimum elektrikli kısımları mahvetme çabasında olanlar mı dersin, kavşaktaki çiçekleri sulamak için oraya konulan şeyin çiçeklerin yanında yoluda ıslatması sonucu kayıp düşenler mi dersin... Var da var yani, bu tip şeyleri öğrenmeden başlama sakın bu işe, nerden öğrencem dersen altın elbiseli adamın youtube kanalındaki videoları izle, hatta altınlı gece adı altındaki seriyi kesin izle veya dinle. Kendine dikkat et..

        Edit: imla
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster