/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +10 -1
    Çiğdem acemiydi ama istekliydi hareketlerinden belli oluyordu. Saçlarımı okşuyor ve öpmeye devam ediyordu. Bense belinden kavramış hiçbir şey düşünmeden sadece karşılık veriyordum.
    Bilmiyorum hızlı mı gidiyordu ama elini benim haşmetliye attı. Kafasını çektim gözlerine baktım. Gerçekten istediğini anlayınca belinden kavradım ve kucağımda odasına zütürdüm.

    Yatağa attım ve tişörtümü çıkardım. O da elbisenin fermuarını işaret etti ve arkadan fermuarını açtım üstünden çıkarıp attıktan sonra öpmeye devam ettim.

    Çiğdem de önceden az yaşadığım bir his vardı içimde. Duygularla hareket ediyordum sanki. Sadece bedensel bir ihtiyaç gibi değil sanki bunun yanında ruhumda muhtaçtı buna. Çiğdem ben bu düşüncelerdeyken alttan haşmetliyi tekrar kavradı bunun üstüne bende göğüslerini avuçlamaya başladım yumuşak ve orta beden göğüslerinin uçları hazırolda durmuş sert ve dikti. Benim haşmetli çoktan uyanmıştı zaten. Bu sırada çiğdem pantolonumun düsmesini açıp indirdi. Artık tamamen çıplak ellerle haşmetliyi kavrıyordu. Ben de fırsattan istifade südyeninin kopçasını açtım. Çıkarıp attıktan sonra ben de artık o uçlara çıplak elle dokunuyordum. Çiğdem çok heyecanlı davranıyordu ben biraz bu heyecanını yenmek için elimi kilodundan içeri attım. Daha önsevişme bitmemişken sırılsıklam olmuştu. Islandı mı bal kutun güzelim bakışı attım ve yavaşta alta doğru kayıp pıttığıyla ilgilenmeye başladım.
     Hafif hafif dilliyor klitorisini okşuyordum. Jigololuğun bu durumlar için verdiği tecrübe çoktu bende. Öyle ki çiğdem zevk nâraları atıyordu. Tekrar ıslanacağını hissettiğim anda yüzüne döndüm ve

    B: bakiresin sen, dedim
    ···
    1. 1.
      0
      Devam pnpa
      ···
    2. 2.
      +1
      Bakiresin sen
      ···
   tümünü göster